majkik75 napisał(a):Bardzo dziękuję za kolejną super relację![]()
![]()
I do przeczytania w kolejnej, już czekam![]()

.png)
majkik75 napisał(a):Bardzo dziękuję za kolejną super relację![]()
![]()
I do przeczytania w kolejnej, już czekam![]()

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):Dziękuję bardzo, za zaproszenie. Zresztą nie pierwsze. Kochana jesteś
.
Jońskie nie tym razem, za daleko na taki krótki urlop....chociaż kto wie
Oj bo ja bym w końcu chciała Ciebie włóczykiju poznać tak na żywo a nie tylko forum i forum
. Ale mi zrobiłaś wieczór
.
..png)
Adax napisał(a):No też bym tak chciał, ale niestety dopiero przyszły rok. Brawo TY, czekamy na relacjęKapitańska Baba napisał(a): ... prawdopodobnie wrócę do Vasiliki końcem lipca na dłużej i gitara razem ze mną więc.....![]()

.png)
"wiola2012"]
Włóczykiju![]()
![]()
. Ale mi zrobiłaś wieczór
![]()
No może i jestem troszkę, ale gdzie mi np. do takiego Piotra.
Muszę się przyznać, że popełniłam grzech i już wiem, że jeszcze go kiedyś popełnię bo mi się spodobało. Byłam z córką na ALL w Egipcie
. Dlatego nie udzielałam się na forum.
Trzeba wszystkiego w życiu spróbować
A Ty już wróciłaś z Grecji do Polski.
Cóż to za wyjazd...12 dni...mało
Bardzo dziękuję za relację, zdjęcia z Grecji i zapowiedź kolejnego rejsu.

.png)
surfing napisał(a):Piękna relacja![]()
Dziękuję Wam za pomoc w realizacji marzeń, cieszę się że smakowały moje szaleństwa kulinarne.
Są ludzie, którzy pojawiają się w naszym życiu i zmieniają je na lepsze
I jestem zaszczycona faktem, że w tym temacie tyle razy nam zaufałeś

.png)
LUKASQ napisał(a):Z ciekawości w jakim miesiącu ten wypad ? Bo wydaje się mocno pusto. Końcówka września ??
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):I mimo że wg internetu Grecję w 2025r odwiedziło 43,31 mln turystów podczas gdy Chorwację tylko 21,8 mln to tłoku nie było - sam słusznie zauważyłeś! Ten kraj ma niesamowite możliwości turystyczne![]()
![]()
.png)
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):I mimo że wg internetu Grecję w 2025r odwiedziło 43,31 mln turystów podczas gdy Chorwację tylko 21,8 mln to tłoku nie było - sam słusznie zauważyłeś! Ten kraj ma niesamowite możliwości turystyczne![]()
![]()
Może tak nie zachwalaj, bo aż strach pomyśleć co by było gdyby w Grecji zrobiło się tak jak w Chorwacji
I bardzo dobrze 
.png)
) , a potem kolejno Białowieża ( wreszcie bez przygód
) , Żyrardów , Krosno . .png)
piotrf napisał(a):Dziękuję za piękną relację i zdjęcia "zaraźliwe", które spowodowały dopisanie kolejnych miejsc w zachodniej części Grecji do listy wyjazdowej . Dziękuję też za zaproszenie - może następnym razem się uda , bo ostatni wyjazd był zwariowany i mocno pokręcony : Krosno -> Kielce , Radom , Firlej ( było blisko
) , a potem kolejno Białowieża ( wreszcie bez przygód
) , Gołdap , Barciany , Pieniężno , Braniewo , Frombork , Kadyny , Elbląg , Buczyniec , Mierzeja Wiślana , Karnity , Danków , Miłomłyn , Szymbark , Kwidzyn , Prabuty ( jezioro Sowica ) , Ostróda , rejs Ostróda - Elbląg ( zamiast Pętli Żuławskiej , przełożonej na jesień bo załoga się "rozjechała"
) , Żyrardów , Krosno .
Teraz przerwa , bo w ogrodzie dżungla , a dzieci przyjeżdżają - kilka uroczystości familijnych przed nami . W tym roku końcem lipca chyba nie , ale wiem że kiedyś uda nam się spotkać na greckim gruncie .
Co do "szwędacza w ...."- coś w tym jest i oby tak pozostało jak najdłużej nam wszystkim , bo świat piękny jest i ciekawy .
Pozdrawiam
Piotr