Witam!
Właśnie wróciłem z miejscowości Pisak (między Omiśiem a Makarską).
Jeżeli macie jakieś pytania chętnie odpowiem.
Pozdrawiam!
.png)
.png)
jjangraa napisał(a):Interesuje mnie ten Pisak ,bo wybieramy się w 2 osoby we wrześniu m.in.w okolice Makarskiej. Mam pytanie: czy byłeś (byliście) tam w ciemno i jak kształtowały się ceny apartamentów - koszt 1 osoby?
.png)
Marek40 napisał(a):Witaj gdzie mieszkałeś ? Czy nadal jest jeden sklep , 2 knajpy , stragan przed sklepem i kilka panów którzy sprzedają wino i .... ja byłem w ubiegłym roku u Kuzmaniców na wysokości punktu turystycznego Pozdrawiam
.png)
.png)
Amfipriona napisał(a):Ja bym przestrzegła przed tą miejscowością osoby z większymi czy też mniej sprawnymi samochodami. Jest tam dość stromo i wąsko - to jedna z najbardziej stromo położonych miejscowości na Chorwackim wybrzeżu. [Wystarczy już spojrzeć na mapę terenu w "Google Earth"]
Może to stanowić lekki i nieprzyjemny problem.... Szczególnie jak się mija, (jeszcze z pełnym obciążeniem bagażnika) samochód dostawczy na zakręcie.
Dodam, że kierowca popisał się nie lada umiejętnościami i wybrną z sytuacji bez szwanku (no może trochę za dużo benzyny poszło).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne