kaszubskiexpress napisał(a):maslinka napisał(a): Przeczucie? Thriller, dramat... Film całkiem niezły i nieco nietypowy.
Bardzo mi się podobał.
Mnie również, więc z przyjemnością GO dziś obejrzę !!!!
Dziękuję !!!!
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):maslinka napisał(a): Przeczucie? Thriller, dramat... Film całkiem niezły i nieco nietypowy.
Bardzo mi się podobał.
.png)
Bardzo mi się podobał.
.png)
MRK napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):maslinka napisał(a): Przeczucie? Thriller, dramat... Film całkiem niezły i nieco nietypowy.
Bardzo mi się podobał.
I naprawdę przy Sandrze B. nie ma sie odruchów wymiotnych?
.png)
MRK napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):maslinka napisał(a): Przeczucie? Thriller, dramat... Film całkiem niezły i nieco nietypowy.
Bardzo mi się podobał.
I naprawdę przy Sandrze B. nie ma sie odruchów wymiotnych?
.png)
weldon napisał(a):kemilia napisał(a):Wcześniej kojarzyłam ją tylko z "......." Miss Agent i innymi komediami ...
No a System, Ulotna nadzieja, Czas zabijania czy alkoholiczka z 28 dni?
.png)
weldon napisał(a):kemilia napisał(a):Wcześniej kojarzyłam ją tylko z "......." Miss Agent i innymi komediami ...
.png)
MRK napisał(a):weldon napisał(a):kemilia napisał(a):Wcześniej kojarzyłam ją tylko z "......." Miss Agent i innymi komediami ...
Filmy dobre, ale Sandra w nich średniawa:).
.png)
Czy możne ktoś mi polecić jakiś ..... dobry) film ( thriller
.png)
kemilia napisał(a):Czy możne ktoś mi polecić jakiś mocny ( i/lub dobry) film ( thriller,kryminał, albo horror, tylko nie s-f) proszę. Czytałam kilkanaście str. forum, ale już się zmęczyłam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.