anakin napisał(a):Widać coraz więcej...
Nowy droid z Gwiezdnych Wojen będzie chyba atrakcją nie tylko dla fanów tej sagi ale również dla fanów...piłki nożnej.
Anakin - składałeś jakieś zamówienie?
BB 8
.png)
anakin napisał(a):Widać coraz więcej...

romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):Widać coraz więcej...
Nowy droid z Gwiezdnych Wojen będzie chyba atrakcją nie tylko dla fanów tej sagi ale również dla fanów...piłki nożnej.![]()
Anakin - składałeś jakieś zamówienie?![]()
BB 8
.png)
anakin napisał(a):
Chyba założę osobny wątek....

MRK napisał(a):anakin napisał(a):Chyba założę osobny wątek....
Taaaa....i od razu się zaczną pytania o objazd Gwiazdy Śmierci, czy lepiej płacić w kunach czy lejach, o której godzinie najlepiej skoczyć po nowe części do Artuditu itd... No nie wiem, nie wiem...

.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):anakin napisał(a):Chyba założę osobny wątek....
Taaaa....i od razu się zaczną pytania o objazd Gwiazdy Śmierci, czy lepiej płacić w kunach czy lejach, o której godzinie najlepiej skoczyć po nowe części do Artuditu itd... No nie wiem, nie wiem...
Myślę, że szybciutko ten problem zniknie......![]()

MRK napisał(a):Oki... Odwrócony krzyż... Czy Komitet Przeciwdziałania Sektom, p. Nowak i Krucjata Rozancowa Za Ojczyznę wiedzą, że w filmie pojawiają się elementy satanistyczne? He?
.png)
anakin napisał(a):Chyba założę osobny wątek....
.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Oki... Odwrócony krzyż... Czy Komitet Przeciwdziałania Sektom, p. Nowak i Krucjata Rozancowa Za Ojczyznę wiedzą, że w filmie pojawiają się elementy satanistyczne? He?
Najważniejsze, że Giewontu nie ma....

romuald22 napisał(a):............
MRK napisał(a):To, że Ty Go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma. A jeśli on jest, a Ty go nie widzisz, to WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!
.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):To, że Ty Go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma. A jeśli on jest, a Ty go nie widzisz, to WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!
Ty masz nasrane we łbie jeszcze bardziej niż ja...
.png)
anakin napisał(a):mervik napisał(a):anakin ..gdzie ten nowy wątek z GW
A Ty myślisz, że tak hop na krowę i już ciele![]()
![]()
To nie.........paprykarz szczeciński, nie robi się go z byle czego....![]()
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.