MRK napisał(a):maslinka napisał(a):Dziś o 20:05 na TVP2 - Poradnik pozytywnego myślenia.
Powiem tylko tyle: świetny!
Chętnie zobaczę po raz drugi
Oglądałem raz i nigdy więcej.
Powiem tylko tyle: straszny!
Rozkręca się
.png)
MRK napisał(a):maslinka napisał(a):Dziś o 20:05 na TVP2 - Poradnik pozytywnego myślenia.
garbowski napisał(a):http://www.filmweb.pl/film/Jeziorak-2014-716313 polecam, całkiem niezły kryminał, bez wielkich nazwisk, szybka i zaskakująca momentami akcja, mnie się podobał.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):maslinka napisał(a):Hehe, może akcja niespecjalnie szybko się toczy, ale film wciąga. Mnie historia wciągnęła. Fajny humor
na sobotni wieczór, na wspólne oglądanie z małżonką - fajny
Z czyją?
.png)
.png)
MRK napisał(a):Fajny to był początek, w sensie pierwszych kilku scen. Liczyłem na więcej tego typu klimatów, a potem to już chamskie, hamerykańskie, przewidywalne romansidło. Nudy. Ok, nie jest to wielki badziew, ale...badziew:).

.png)
Bocian napisał(a):A tak sie jakoś złożyłoDo czasu jak kogoś to zaboli
jara napisał(a):MRK napisał(a):Fajny to był początek, w sensie pierwszych kilku scen. Liczyłem na więcej tego typu klimatów, a potem to już chamskie, hamerykańskie, przewidywalne romansidło. Nudy. Ok, nie jest to wielki badziew, ale...badziew:).
Bo Ty się znasz![]()
.png)
.png)
anakin napisał(a):Widać coraz więcej...

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.