Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Film, opinie, recenzje i inne

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Film - Opinie, Recenzje I Inne

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.04.2014 09:16

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Arni - Terminator.

Cała reszta w ich wykonaniu to totalna porażka. :roll:

Taaa... a w Predatorze i Conanie to pewnie Bronisław Pawlik grał... A w Jak to się robi w Chicago, Uciekinierze, Prawdziwych kłamstwach, chyba Fronczewski :)

A możesz rozwinąć swoją błyskotliwą myśl? :?
Boś pizgnął teraz jak miecia.... byleby cokolwiek napisać. :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 10:45

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Arni - Terminator.

Cała reszta w ich wykonaniu to totalna porażka. :roll:

Taaa... a w Predatorze i Conanie to pewnie Bronisław Pawlik grał... A w Jak to się robi w Chicago, Uciekinierze, Prawdziwych kłamstwach, chyba Fronczewski :)

A możesz rozwinąć swoją błyskotliwą myśl? :?
Boś pizgnął teraz jak miecia.... byleby cokolwiek napisać. :roll:

Tyś pizgnął kolego. Bo pisanie, że Arni dobrze zagrał tylko w Terminatorze to bzdet. Oraz , że cała reszta jego filmów to
totalna porażka
Pomijam fakt grania przez Arniego i oceniam filmy z jego udziałem a nie grę aktorską. I jeśli możesz Grzesiek to takie teksty o mieci i pisaniu dla pisanie to miałbym prośbę, pozostaw sobie w badylach. Albo jeśli miał to być żart, to dodawaj emotikon. Ja w swoim zdaniu dodałem, ale chyba niedokładnie czytasz.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.04.2014 10:52

Bocian napisał(a):Tyś pizgnął kolego. Bo pisanie, że Arni dobrze zagrał tylko w Terminatorze to bzdet. Oraz , że cała reszta jego filmów to
totalna porażka
. Pomijam fakt grania przez Arniego i oceniam filmy z jego udziałem a nie grę aktorską.

Ale moge mieć swoje zdanie?
Dziękuję.

Ja nie wypowiadałem się na temat gry aktorskiej bo się na tym nie znam.
I nigdzie nie napisałem, że zagrał dobrze w "Terminatorze".
Powiedziałem jedynie, że to takiej roli pasuje i do żadnej innej (wg mnie).
No, może jeszcze o "Conanie" zapomniałem.

Dla mnie filmy, które wymieniłeś to gnioty.
Mam prawo mieć swoje zdanie, a Ty masz prawo miec je w d........
I analogicznie. :smo: :mrgreen:
Bocian napisał(a): I jeśli możesz Grzesiek to takie teksty o mieci i pisaniu dla pisanie to miałbym prośbę, pozostaw sobie w badylach. Albo jeśli miał to być żart, to dodawaj emotikon. Ja w swoim zdaniu dodałem, ale chyba niedokładnie czytasz.

Pewnie, że mogę.
Tylko akcja - reakcja, pamiętaj. :oczko_usmiech:
Co do badyli to też byłbym ostrożny. :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 07.04.2014 10:56

Bocian napisał(a):................ pozostaw sobie w badylach.....

z całym szacunkiem, ale chyba z przyczółkami pomyliłeś ....

sorki Jara ale nie chcialam Ciebie urazić ...
Ostatnio edytowano 07.04.2014 10:57 przez Bea.ta, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 10:57

Arnold nie gra tylko występije w filmach. Jak Linda czy Stallone. Koło gry aktorskiej to on nie stał. Masz swoje zdanie i ja mam swoje, z tym, że ja nie piszę o twoim zdaniu, że to mieciowanie Co do jakości filmów w których wystepował Arnold to nie pisałeś, że on do tych filmów (Terminator) pasuje tylko, ,że wszystkie inne to totalna porażka (jako filmy). A tak nie było.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 10:58

Bea.ta napisał(a):z całym szacunkiem, ale chyba z przyczółkami pomyliłeś ...

Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 11:01

anakin napisał(a):Co do badyli to też byłbym ostrożny. :D

Jakoś mi szorty nie zafalowały. :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.04.2014 11:03

Bocian napisał(a):Arnold nie gra tylko występije w filmach. Jak Linda czy Stallone. Koło gry aktorskiej to on nie stał. Masz swoje zdanie i ja mam swoje, z tym, że ja nie piszę o twoim zdaniu, że to mieciowanie Co do jakości filmów w których wystepował Arnold to nie pisałeś, że on do tych filmów (Terminator) pasuje tylko, ,że wszystkie inne to totalna porażka (jako filmy). A tak nie było.

Bocian napisał(a):Taaa... a w Predatorze i Conanie to pewnie Bronisław Pawlik grał... A w Jak to się robi w Chicago, Uciekinierze, Prawdziwych kłamstwach, chyba Fronczewski :)

Mogłeś napisać to samo, tylko deczko inaczej nie próbując obśmiac mojego zdania i byłoby git.
I to określenie, które Cię tak zbulwersowało pewnie by się nie pojawiło.
Generalnie to miał być żart, ale fakt, że emotki odpowiedniej nie dołożyłem i wyszło jak wyszło.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 11:07

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Arnold nie gra tylko występije w filmach. Jak Linda czy Stallone. Koło gry aktorskiej to on nie stał. Masz swoje zdanie i ja mam swoje, z tym, że ja nie piszę o twoim zdaniu, że to mieciowanie Co do jakości filmów w których wystepował Arnold to nie pisałeś, że on do tych filmów (Terminator) pasuje tylko, ,że wszystkie inne to totalna porażka (jako filmy). A tak nie było.

Bocian napisał(a):Taaa... a w Predatorze i Conanie to pewnie Bronisław Pawlik grał... A w Jak to się robi w Chicago, Uciekinierze, Prawdziwych kłamstwach, chyba Fronczewski :)

Mogłeś napisać to samo, tylko deczko inaczej nie próbując obśmiac mojego zdania i byłoby git.
I to określenie, które Cię tak zbulwersowało pewnie by się nie pojawiło.
Generalnie to miał być żart, ale fakt, że emotki odpowiedniej nie dołożyłem i wyszło jak wyszło.

A u mnie była i to BYŁ żart. I tak powinien byc potraktowany. Napisałem tak licząc na Twój humor i zrozumienie tematu a także z uwagi na to, że sam często uzywasz tego typu tekstów. Tekstów które nie są obśmiewaniem jesli pisze się je do kolegi. Kolegi który sam lubi z kogos pojechać...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.04.2014 11:15

Bocian napisał(a):A u mnie była i to BYŁ żart. I tak powinien byc potraktowany. Napisałem tak licząc na Twój humor i zrozumienie tematu a także z uwagi na to, że sam często uzywasz tego typu tekstów. Tekstów które nie są obśmiewaniem jesli pisze się je do kolegi. Kolegi który sam lubi z kogos pojechać...

A u mnie nie było i to BYŁ żart. I tak powinien byc potraktowany. Napisałem tak licząc na Twój humor i zrozumienie tematu a także z uwagi na to, że sam często uzywasz tego typu tekstów. Tekstów które nie są obśmiewaniem jesli pisze się je do kolegi. Kolegi który sam lubi z kogos pojechać.

I generalnie myślę, że na tym możemy zakończyć, bo robimy bajzel w wątku.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.04.2014 11:16

Bea.ta napisał(a):
Bocian napisał(a):................ pozostaw sobie w badylach.....

z całym szacunkiem, ale chyba z przyczółkami pomyliłeś ....

sorki Jara ale nie chcialam Ciebie urazić ...

Ok. :D Szkoda tylko, że się tak tu gniotą :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.04.2014 11:17

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):A u mnie była i to BYŁ żart. I tak powinien byc potraktowany. Napisałem tak licząc na Twój humor i zrozumienie tematu a także z uwagi na to, że sam często uzywasz tego typu tekstów. Tekstów które nie są obśmiewaniem jesli pisze się je do kolegi. Kolegi który sam lubi z kogos pojechać...

A u mnie nie było i to BYŁ żart. I tak powinien byc potraktowany. Napisałem tak licząc na Twój humor i zrozumienie tematu a także z uwagi na to, że sam często uzywasz tego typu tekstów. Tekstów które nie są obśmiewaniem jesli pisze się je do kolegi. Kolegi który sam lubi z kogos pojechać.

I generalnie myślę, że na tym możemy zakończyć, bo robimy bajzel w wątku.

Więc zakończmy na tym co jest.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 07.04.2014 15:58

Cmok cmok, mlask mlask i po bólu :-).

A najlepszy film z Arnim to Jack Kaktus, w którym to obsługuje szesciostrzalowy siedmiostrzalowiec :-) ... Jak ktoś nie widział, to niech se zobejrzy.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 07.04.2014 17:32

http://www.filmweb.pl/film/Plan+ucieczki-2013-573524# tutaj całkiem sympatycznie obaj "dziadkowie" wypadli :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.04.2014 17:50

romuald22 napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Jutro premiera w USA, u nas w poniedziałek :) Wreszcie :)
http://www.swiatseriali.pl/seriale/gra- ... Id,1403722

Nie przepadam za serialami. Ten jest wyjątkiem. Czekam z niecierpliwością.

Obejrzałam i pierwszy odcinek urywa :) Świetny start :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Film, opinie, recenzje i inne - strona 163
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone