Ten obiekt odegrał ważną rolę w filmie, którego wyprodukowanie kosztowało 5 mln dolców, a który przyniósł prawie 200 mln dolców dochodu.
Myślę, że ten film oglądał każdy a ci, którzy go nie oglądali, tylko tak mówią.
.png)
.png)
walp napisał(a):To ja dorzucę thriller Dom snów z dobrą obsadą: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz. Jutro TVP2 20.10.
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mam wrażenie,że on nie zmienił się w ogóle.![]()
.png)
.png)
Roxi napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Mam wrażenie,że on nie zmienił się w ogóle.![]()
Ostatnio byliśmy w kinie na filmie Niepamięć i rzeczywiście potwierdzam- Tom trzyma się znakomicie
A film? Cóż można nowego powiedzieć o kosmitach... Nie nooo film pierwsza klasa, mi się podobał.
.png)
maslinka napisał(a):Dzisiaj na TVN, o 22:00 - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. Widziałam kiedyś w kinie, chętnie zobaczę raz jeszcze (jeśli nie zasnę), bo to dobry film.
Wcześniej, o 20:00, też na TVN, dla fanów sensacji - Uprowadzona z Liamem Neesonem. Leciało już milion razy, ale może ktoś jeszcze nie widział
.png)
maslinka napisał(a):Dzisiaj na TVN, o 22:00 - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. Widziałam kiedyś w kinie, chętnie zobaczę raz jeszcze (jeśli nie zasnę), bo to dobry film.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.