Ależ się wszyscy ekscytujecie jakby faktycznie było czym i ten festiwal miał jakiekolwiek znaczenie
W dodatku sami jesteście sobie winni, bo pisząc:
anakin napisał(a):I dlatego wygra ta.........
anomalia z Austrii.
Raul73 napisał(a): że to coś z brodą nie dostało z Polski nawet jednego malutkiego punkciku
Od jurorów, od jurorów na których tak narzekacie, bo w głosowaniu sms zdaje się dostało ich sporo

realista2 napisał(a):Tak czy inaczej dziwadło górą.
maniust napisał(a):Jestem tolerancyjny , ale dopóki telewizja promuje przyglupów to się zastanawiam nad tym.
... sami doprowadziliście do tego, że ten swoisty manifest doszedł do skutku i na dodatek wygrał.
Gdyby nie było ludzi z taką agresją i nienawiścią podchodzących do odmienności, nikt nie manifestowałby w jej obronie...
Nie byłoby takiej potrzeby.
Janusz Bajcer napisał(a): I bardzo dobrze, Polacy nie lubią kiełbasy z brodą

Zdaje się, że to nie do końca prawda, bo:
realista2 napisał(a):Austriackie dziwadło w głosowaniu naszych telewidzów otrzymało 4 miejsce
Poza tym moderator na forum*, które moderuje nie powinien chyba propagować ksenofobicznych
i nawołujących do nienawiści treści

*chyba, że to nacjonalistyczne forum jest.
maniust napisał(a):Szkopy zawsze były popieprzone.....
Ychy... bo przaśnym, wiejskim dziewkom dali 10 pkt

realista2 napisał(a):PS. dziwadło było oblesne...
Nie bardziej niż cycata dziewka wykonująca ruch posuwisto-zwrotny przy użyciu maselnicy...
Mi się nie podobała ani nasza piosenka, choć potwierdzam, że na tle pozostałych mocno się wyróżniała
i dodatkowym (dla mnie) atutem było, że została zaśpiewana po polsku.
... ani piosenka Conchity
- bardzo eurowizyjna w swojej stylistyce, ubiór na bogato jak z Dynastii, muzyka jak z Titanica,
ale przyznać trzeba że głos Thomas ma świetny, operuje nim doskonale, a makijaż miał po prostu perfekcyjny

Tak se myślę, że gdyby darował sobie tę brodę i wystąpił jako tradycyjna (hehehe) Draq Queen,
to wielu z Was zastanawiałoby się skąd Austriacy wzięli taką super laskę

A głosowanie sms w sytuacji kiedy o wynikach i tak decyduje jury uważam za bezsensowną stratę pieniędzy!