Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bok!
Moje plany się odrobinę zmieniły. Chwilowo mam dostęp do matrixa. Oczywiście, że trzymam kciuki. A gorąco jest nawet w Olsztynie.
Cieszę się, że i Bruno jest z nami. I że trzyma kciuki.
Późnym wieczorem może znowu uda mi się wejść.
Zajedno smo jači!!!
Jolu ! Jak miło że plany jednak się zmieniły - "stado" będzie w komplecie Mam nadzieję że uda Ci się wejść wcześniej niż późnym wieczorem Zajedno smo jači!!!
Zbliża się TA godzina Wszyscy pewnie już kciuki mają gotowe do zaciśnięcia Držim fige za naszego Wilka BORIS ! Chłopie ..trzymaj się !!!! I jak moja Koleżanka mówi - bez tremy ! Niepotrzebna Ci - jesteś świetny i powalisz wszystkich na kolana Wszyscy CROpnięci trzymają kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przedstawienie czas zacząć .... Noo za 6 minut
drusilla napisał(a):Voluuuuuu oglądaj !!!!!!!!!! Nawet po to żeby się upewnić że jest super
Żonka wymoderowała mi telewizor Ale czekajcie, dam jej plonka i odbiję pilota... O... jakas dobra Maltanka śpiewa... Dobra, bo dobrzy ludzie, dobrze wyglądają