Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziewczyny! Nasza jedenastka mundialowa :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 26.06.2006 16:02

Jakie to piękne i "przykre" dla nas: :wink:
http://msn.foxsports.com/soccer/pgStory ... eNumber=51
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 26.06.2006 16:15

mama_Kapiszonka napisał(a):Ciekawe jak by ten składzik hulał po murawie za piłeczką... nonono... :-)

Gdyby cromaniaczki kibicowaly na trybunach to by hulali ze hohoho :wink: :wink: :wink:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.06.2006 18:44

No dobra, drużynę już mamy :lol: A gdzie trener??? Sami tak będą hulać po tym boisku?! :D
Ja proponuję Marco van Bastena :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 26.06.2006 19:39

Noooo dziewczyny -kawał dobrej roboty,choć bez pomocy "the Best" Janusza było by Wam trochę trudniej.Musicie to przyznać. :lol:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 27.06.2006 09:44

wojan napisał(a):Noooo dziewczyny -kawał dobrej roboty,choć bez pomocy "the Best" Janusza było by Wam trochę trudniej.Musicie to przyznać. :lol:

Nooo fakt!
Aha - dokleiłam Szewczenkę do składu :D
A poza tym to wczoraj usłyszałam "Niesmaczny. Faul". I myslałam, że chodzi o niesmaczny faul (jaki to jest? ło matko :lol: :lol: :lol: ) a dopiero potem do mnie dotarło, że jeden z Ukraińców się nazywa Niesmacznyj :D ) - ale nie do naszej kolekcji raczej :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 27.06.2006 11:52

shtriga napisał(a):
wojan napisał(a):Noooo dziewczyny -kawał dobrej roboty,choć bez pomocy "the Best" Janusza było by Wam trochę trudniej.Musicie to przyznać. :lol:

Nooo fakt!
Aha - dokleiłam Szewczenkę do składu :D
A poza tym to wczoraj usłyszałam "Niesmaczny. Faul". I myslałam, że chodzi o niesmaczny faul (jaki to jest? ło matko :lol: :lol: :lol: ) a dopiero potem do mnie dotarło, że jeden z Ukraińców się nazywa Niesmacznyj :D ) - ale nie do naszej kolekcji raczej :D

Pewnie,że nie do Waszej-Wasza jest bardzo "smaczna" , a nasza jeszcze "smaczniejsza" :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 27.06.2006 13:18

e.zetka napisał(a):No dobra, drużynę już mamy :lol: A gdzie trener??? Sami tak będą hulać po tym boisku?! :D
Ja proponuję Marco van Bastena :lol:

Albo Guusa Hiddinka. Prawdziwy cudotwórca, Aż mnie wczoraj w dołku ścisnęło, jak makaroniarze dostali szansę wygrania meczu dzięki karniakowi. I wykopali Kangury... buuuu...

Problem w tym, że my Hinninkowi nie damy takiej kasy, jaką mu oferują teraz Rosjanie ;-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2006 15:20

Dziewczyny-kibicujcie i trzymajcie kciuki za Portugalczyków aby wygrali, ich bramkarz coś obiecał :wink:

Bramkarz piłkarskiej reprezentacji Portugalii Ricardo, który wsławił się doskonałą postawą podczas spotkania Euro 2004 z Anglią, wierzy w powtórkę z historii.
Dwa lata temu Portugalczycy wyeliminowali Anglików po rzutach karnych w ćwierćfinale mistrzostw Europy.
W sobotę w Gelsenkirchen obie drużyny zmierzą się ponownie - tym razem w ćwierćfinale piłkarskich mistrzostw świata. Ricardo będzie stał w bramce ekipy portugalskiej, podobnie jak podczas Euro 2004.
24 czerwca 2004 roku obie drużyny stworzyły doskonałe widowisko w ćwierćfinale mistrzostw kontynentu. Po dogrywce wynik był remisowy 2:2. W rzutach karnych minimalnie lepsi okazali się gracze z Półwyspu Iberyjskiego, którzy wygrali 6:5. Awans zapewnił Portugalczykom Ricardo, który najpierw obronił rzut karny Dariusa Vassella, a potem wykorzystał decydującą jedenastkę.
"Kiedy byłem młody, pierwsze 45 minut grałem na bramce, a drugie w polu - tłumaczył portugalski bramkarz swoje zachowanie z ćwierćfinałowego spotkania z Anglią. - Dlatego nie boję się wykonywać rzutów karnych. Nawet jeśli wolę, gdy nasza drużyna wygrywa w regulaminowym czasie gry".
Teraz Ricardo liczy na to, że uda się mu powtórzyć wyczyn z Euro 2004 i ponownie zatrzymać Anglików. Portugalski bramkarz obiecał jednak kibicom więcej - jeśli wraz z kolegami awansuje do finału piłkarskich MŚ w Niemczech i 9 lipca wygra decydujący mecz, Portugalczyk chce wykonać... publiczny striptiz
[img][img]http://img310.imageshack.us/img310/8918/1ricardouv1xg.th.jpg[/img][/img]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 01.07.2006 22:13

Kibicowałam Portugalii gorąco !!! No i udało się ! :D Ciekawe kiedy i gdzie ten striptiz :?: :mrgreen:
No ale nie wyobrażałam sobie że w finale braknie Brazylki 8O A jednak :cry: :(
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 01.07.2006 22:58

Ricardo... rewelacyjny!!! To on wygrał ten mecz i wysłał Anglików do domu. Jego koledzy z drużyny utrudniali mu jak tylko mogli, nie trafiając do bramki w czasie rzutów karnych, ale i tak wygrał. Trzy obrony Ricardo - dwa pudła Portugalczyków. 8O Doskonały bramkarz.

Niedawno go wspominaliśmy, właśnie tego decydującego karnego, osobiście przez niego strzelonego w meczu z Anglią na ME u Portugalu (też ćwierćfinał!!!).

Aaa... skoro to ten wątek - na dodatek przystojny gość. :lol:

Pozdrav
Jola
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2006 23:39

drusilla napisał(a): Ciekawe kiedy i gdzie ten striptiz :?: :mrgreen:

Prawdopodobnie 9 lipca :lol:
".....jeśli wraz z kolegami awansuje do finału piłkarskich MŚ w Niemczech i 9 lipca wygra decydujący mecz, Portugalczyk chce wykonać... publiczny striptiz"
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.07.2006 07:44

Jolanta Michno napisał(a): Aaa... skoro to ten wątek - na dodatek przystojny gość. :lol:

Dlatego niecierpliwie czekam na ten striptiz :lol: :mrgreen: :devil:
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 02.07.2006 09:41

szalooonyyy facet! super było! no i ta Fraancjaa, pięknie!!

Biedny Luis-tak sie nabiegał... :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.07.2006 17:25

hm...fajnie by było popatrzeć hihi :D
a może jego kolega Pedro też pokaże więcej swoich wdzięków?
ale sie rozmarzyłam :wink:
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 02.07.2006 18:43

Dlaczego na naszej liście zabrakło zielono-orzechowych oczu i zniewalającego usmiechu Zinedina Zidana????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.