Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziewczyny! Nasza jedenastka mundialowa :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 02.07.2006 18:54

wiolak3 napisał(a):Dlaczego na naszej liście zabrakło zielono-orzechowych oczu i zniewalającego usmiechu Zinedina Zidana????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Bo on paskudny ? 8O :oops: :oops: :oops:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 02.07.2006 20:34

wiolak3 napisał(a):Dlaczego na naszej liście zabrakło zielono-orzechowych oczu i zniewalającego usmiechu Zinedina Zidana????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Odpowiedź:
Bo Wiola nie dała takiej propozycji. :lol: :lol: :lol:

:wink:
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 02.07.2006 23:04

Powinnien znalesc sie na liscie wg. mnie :D :D :D
No chyba ze Ula brala pod uwage to ze wybiera sie na "rente" :wink: :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2006 23:26

Jest Zizu :lol: :wink:
Obrazek
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.07.2006 08:11

Zaraz go doczepimy :lol: . Renta, nie renta - póki gra (i to jak!!!) jest w naszej ekipie!

Madzia - co do naszego Pedra tej - "szpicy PSG" :lol: - no nie miał okazji się chłopak wykazać z Anglikami, oj nie... Moi złośliwi znajomi, to nawet mówili, że ten mój Azorczyk to się nawet za bardzo nie spocił :evil:

W meczu z Francuzami serce oczywiście przy Portugalii, ale rozum chyba co innego podpowiada :cry: !

Aha! Słuchajcie! Nieźle ulokowaliśmy nasze sympatie! Chyba z półfinalistów to się nam cała drużyna ułoży! Potem się tym zajmę :lol: . A jak coś nam do 11 braknie, to dokleimy - jest z czego :D : Włochy, Niemcy, Portugalia, Francja.

Doczepiam składzik półfinałowy. Dziewczyny - do pracy :wink: . Bo brakuje jednego na pewno. A przydaliby się jeszcze rezerwowi, bo dwóch bramkarzy, to nam w jednej drużynie raczej nie zagra :D . No i ten Nesta - chyba kontuzja póki co :)

1. Michael Ballack (Niemcy)
2. Fabien Barthez (Francja)
3. Luis Figo (Portugalia)
4. Alberto Gilardino (Włochy)
5. Thierry Henry (Francja)
6. Alessandro Nesta (Włochy)
7. Pedro Pauleta (Portugalia) ( :mrgreen: - prawo założycielki wątku :lol: :lol: :lol: )
8. Ricardo (Portugalia)
9. Cristiano Ronaldo (Portugalia)
10. Zinedine Zidane (Francja)
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 03.07.2006 13:45

Ula :!: :!: :!: :!:

Albo mi na oczy padlo albo czegos nie zajarzylam!!
A gdzie Robercik :?: :?: :(
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.07.2006 14:10

Daluś!!! Raaaany!!! To tylko ciąg dalszy zabawy - tamtej pięknej listy nie kwestonuję!!! Tylko, że ta, to taka lista półfinałowa - bo się okazało, że "mamy nosa" - hehehe - że da się zrobic drużynę półfinałową. Nie tylko śliczni :mrgreen: to jeszcze najlepsi! :lol:
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 03.07.2006 15:14

:oops: :oops: :oops: Acha :oops: :oops: :oops:
Juz rozumie :D :D :D :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 03.07.2006 15:18

Acha jednego brakuje :D

No to moze Lukas Podolski :?: :?:

Wiem wiem strasznie mlody, no ale mozemy byc przeciez dumni z niego :D i do tego ma niesamowite "wziecie" w Niemczech :D
Do tego jeszcze powiem ze fajnie by bylo miec naszego rodaka na liscie :D :D :D
A do tego jeszcze powiem ze jest favorytem mojego syna :D :D :D

Czy dalam rade was przekonac dziewczynki :?: :?: :D
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.07.2006 15:29

:lol: Gust nie podlega dyskusji!!! :lol:
Kupujemy go :D . I w sumie przyda się kolega Ballackowi :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 03.07.2006 15:53

No to ja jeszcze dwóch rezerwowych wrzucę :lol:
ObrazekObrazek
Fakt że Nuno za młody i faktycznie rezerwowy :lol: - ale słodzinka taka :mrgreen: :lol: Niech będzie w zapasie :devil:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.07.2006 15:58

Drusiiii... A ten goły to kto to? :D .
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 03.07.2006 16:05

Aaaaaa :oops: Zapomniałam :lol: Goły to Luca Toni :devil:
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 03.07.2006 16:43

No to jeszcze badz taka mila i mnie rozjasnij z skad tych dwoch rezerwowych :D :D :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 03.07.2006 17:09

Proszę bardzo :D : Luca z Włoch - bohateiro chyba ostatniego meczu :lol: , Nuno z Portugalii - nawet w jednym meczu zagrał :mrgreen: ... od połowy :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.