Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A czy ja moge wy... Pauletę z naszej 11.tki? Przeciez toto nawet grać nie umie. Kolejny mecz, w którym gubi piłki...nie, no szlag mnie wczoraj trafił jak na tę ślamazarę patrzyłam...Dobrze, ze tylko Kapiś był świadkiem wczorajszych emocji
Nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Nie można wy...ć , bo to nie ten wątek! Tu są sami przystojni. A że umiejętnosci mają takie... albo wręcz ich nie maja... to juz inna sprawa.
Ale wiesz Mamo... Wczoraj to byłam bliska spazmów jak na niego patrzyłam... Rozpacz. A mój wpis poprzedni to właśnie o Pedrze...
shtriga napisał(a):hej, hej Justa! Dobrze, że do nas dotarłaś!!! Taki wkład na koniec mistrzostw przyjmujemy jako dobrą wróżbę - na brąz .
Wychodzę z założenia, że lepiej późno niż wcale...
Innego wyniku niż wygrana Portugalii sobie nie wyobrażam!!! Przy takiej ilości kibicek i zaciśniętych mocno kciuków, rezultat tego spotkania nie może być iny