Garo&Justa napisał(a):Oni jak to użył, syfu pić nie będą
Wiedział co mówi
anakin napisał(a):lew napisał(a):....sorry, ale to jakieś kompleksy, czy "cuś"?
Jest takie jedno, jedyne miasto w Galaktyce, w którym nagminnie używają takich tekstów.
A dzieje się to w przypadku kiedy nie wiedzą co powiedzieć.
Nie wiem skąd jestes, ale mam nieodparte wrażenie, że własnie stamtąd.
.png)
.png)
Garo&Justa napisał(a):Dzisiaj przyjechali Niemcy. Zdziwiłem się. Wiecie dlaczego?
Zapakowani pod korek.
Od przyszłego roku wyzbywam się typowo polskich i tu forumowych schiz. Ze żarcia się nie bierze, ze to dziadowanie, że jak tak można...
A można i tak będę robić
a

Bravik napisał(a):anakin napisał(a):lew napisał(a):....sorry, ale to jakieś kompleksy, czy "cuś"?
Jest takie jedno, jedyne miasto w Galaktyce, w którym nagminnie używają takich tekstów.
A dzieje się to w przypadku kiedy nie wiedzą co powiedzieć.
Nie wiem skąd jestes, ale mam nieodparte wrażenie, że własnie stamtąd.
A cóż to za miasto, jeśli można...?
.png)
Garo&Justa napisał(a):Od przyszłego roku wyzbywam się typowo polskich i tu forumowych schiz. Ze żarcia się nie bierze, ze to dziadowanie, że jak tak można...
A można i tak będę robić
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):Hmmm
Znajomi niedawno wrócili z Czarnogóry z wycieczki z biura podróży, samolotem do hotelu itd
Jak w tym hotelu jedli i pili z plastikowych jednorazówek to dziady?
My na swoim wypoczynku pod namiotem jadamy z ceramiki
.png)
piotrulex napisał(a):Hmmm
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):Hmmm
Znajomi niedawno wrócili z Czarnogóry z wycieczki z biura podróży, samolotem do hotelu itd
Jak w tym hotelu jedli i pili z plastikowych jednorazówek to dziady?
Przy plastiku podobno potrzeba mniej miejsca, odpada też problem z lokalnym sanepidem. Sam z tego powodu omijam jedną dobrą, skądinąd, knajpę - dobiad serwują na plastiku a o podobnym przypadku wspominał Mariusz Szczygieł na swoim profiu...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.