.png)
pääkäyttäjä napisał(a):LOL, ja gotuję i piekę... jak się rozpędzę, to myję okna i wieszam perfekcyjnie firany
.png)
piotrulex napisał(a):
Piekę jedynie tzw "chlebek bananowy" bo to mało skomplikowane
Okna myjemy wspólnie, a firany z racji wzrostu, wieszam w 100% osobiście
.png)
yzedef napisał(a):piotrulex napisał(a):
Piekę jedynie tzw "chlebek bananowy" bo to mało skomplikowane
Okna myjemy wspólnie, a firany z racji wzrostu, wieszam w 100% osobiście
Piotrulex ale Ty jesteś zaje#%#$# tak ogólnie można stwierdzić czytając Twe wpisy, tak jakbyś się tutaj reklamował i może kogoś szukał ?
![]()
.png)
yzedef napisał(a):Mi to tam rybka ze wszystkim powyżej, zauważyłem tylko że dużo o sobie piszesz w superlatywach, musisz tutaj kogoś szukać jak nic
, uważaj aby żona nie zobaczyła
.png)
yzedef napisał(a):Mi to tam rybka ze wszystkim powyżej, zauważyłem tylko że dużo o sobie piszesz w superlatywach, musisz tutaj kogoś szukać jak nic
.png)
Ural napisał(a):yzedef napisał(a):Mi to tam rybka ze wszystkim powyżej, zauważyłem tylko że dużo o sobie piszesz w superlatywach, musisz tutaj kogoś szukać jak nic
Zobaczyła jak zobaczyła gorzej jak żona znajdzie sobie innego - bardziej pracowitego w kuchni i nie tylko
.png)
piotrulex napisał(a):
Z chęcią bym kogoś znalazł to jeżdżenia rowerem MTB popołudniami w okolicach Torunia. Tak rekreacyjnie z 30-50km dziennie tempem koło 20km/h
.png)
Z chęcią bym kogoś znalazł to jeżdżenia rowerem MTB popołudniami w okolicach Torunia. Tak rekreacyjnie z 30-50km dziennie tempem koło 20km/h
W dzisiejszych czasach raczej nie powinieneś mieć problemu w znalezieniu kogoś do "pedałowania"
piotrulex napisał(a):Jednak jest problem, ludzie nie maja czasu, inni wolą pogapić się w TV czy piwa się napić. Mam tu kilku w okolicy, ale tu mi kondycji brakuje
.png)
W dzisiejszych czasach raczej nie powinieneś mieć problemu w znalezieniu kogoś do "pedałowania"
.png)
piotrulex napisał(a):yzedef napisał(a):piotrulex napisał(a):
Hmmm
Co by Ci tu powiedzieć, abyś się nie "obraził" ...
No cóż, postaram się
Jednak jest problem, ludzie nie maja czasu, inni wolą pogapić się w TV czy piwa się napić. Mam tu kilku w okolicy, ale tu mi kondycji brakuje
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):Jednak jest problem, ludzie nie maja czasu, inni wolą pogapić się w TV czy piwa się napić. Mam tu kilku w okolicy, ale tu mi kondycji brakuje
Ja mam to samo... kumpel się zadeklarował a nie jeździ. Jak on może, to ja nie mogę. Jak się ostatnio wybrałem z kolegami co mają tylko szosówki, to następne kilka dni potrzebowałem na regenerację
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.