.png)
amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
.png)
Możesz się zawsze na południe PL, a nawet dalej przeprowadzić....ile będziesz miał w gratisie wtedy.....wikol napisał(a):Najtaniej mają mieszkańcy południowej Polski gdyż jakby w gratisie mają do pokonania 800km mniej. Dojazd do granicy PL i z powrotem.
.png)
A czemu? Jak pamiętam to zawsze w A. musieliśmy zatankować gaz i zawsze ta sama stacja wypadała....sito_zabrze napisał(a):W Austrii sie nie tankuje gazu
Dobrze, że w tym roku nie jadę przez A., bo nie wiem do jakiej grupy kosztów to wrzucić w mojej tabelce: trasa? wydatki na miejscu? inne?Pääkäyttäjä napisał(a):Kyrie eleison - zapomniałem do swoich kosztów doliczyć płatne sikalce w Czechach czy Austrii... tylko tak - jak to rozliczyć? Płaciłem 0.5 EUR, dostawałem kupon rabatowy na tę samą kwotę![]()
![]()
amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
sito_zabrze napisał(a):amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
W Austrii sie nie tankuje gazu
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
W Austrii sie nie tankuje gazu
...bo w porywach kosztuje 0.95 EUR

.png)
Sadeczanin78 napisał(a):amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
W takim razie proponuje w ramach protestu nie jeździć przez Austrię lub ....nie sikać w tym ' nieludzkim' kraju !!
.png)
Koenig napisał(a):Tak odnośnie jeszcze opon zimowych...
Czy zauważyliście na jakich oponach jeżdżą w Cro lokalsi? To sprawdźcie w przyszłym roku.
Ilość zimówek w środku lata potrafi zaskoczyć.

.png)
sito_zabrze napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):amatus1 napisał(a):Co kojarzę w Austrii zawsze placilem
W takim razie proponuje w ramach protestu nie jeździć przez Austrię lub ....nie sikać w tym ' nieludzkim' kraju !!
![]()
.png)
sito_zabrze napisał(a):Koenig napisał(a):Tak odnośnie jeszcze opon zimowych...
Czy zauważyliście na jakich oponach jeżdżą w Cro lokalsi? To sprawdźcie w przyszłym roku.
Ilość zimówek w środku lata potrafi zaskoczyć.
Większość lokalsów jezdzi nie tylko na zimówkach
Jezdzi na oponach bez bieżnika...
.png)
wikol napisał(a):Poczytajcie statystyki wypadków w Cro i wyjdzie czym i na czym jeżdżą.
Urlop kosztuje od 4500-7000zł dla 2+1.
Im większy Janusz tym taniej.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.