To tylko na 3 dni tam jedziecie?sito_zabrze napisał(a):3 stroje to juz nie dziadowanie chyba... to raczej życie ponad stan
.png)
boboo napisał(a):To tylko na 3 dni tam jedziecie?sito_zabrze napisał(a):3 stroje to juz nie dziadowanie chyba... to raczej życie ponad stan

.png)
Sadeczanin78 napisał(a):A tak całkiem poważnie ...czy spotkał się ktoś z parawanem na chorwackim wybrzeżu ?
.png)
Bo się na podstawowych potrzebach dobrze nie znaszsito_zabrze napisał(a):boboo napisał(a):To tylko na 3 dni tam jedziecie?sito_zabrze napisał(a):3 stroje to juz nie dziadowanie chyba... to raczej życie ponad stan
W sumie nie pomyslalem o tym ze na 14 dni mozna zabrać wiecej niz 3 stroje kąpielowe....![]()
.png)
amatus1 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):A tak całkiem poważnie ...czy spotkał się ktoś z parawanem na chorwackim wybrzeżu ?
Takim typowo jak nad Bałtykiem sie nie spotkałem
Spotkałem w Rogoznicy:(
.png)
W październiku byłam na Cyprze, tak wiało na plażach, że parawan byłby wybawieniem... i tak nawet wykombinowałam, że przecież patyki zawsze się znajdą w okolicy, a szmatkę można zszyć w domu, toż to większy szalik będzie.... Tylko jak w tym roku do Grecji jadę, patent oszczędzę na następny chorwacki wyjazd.......sito_zabrze napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):A tak całkiem poważnie ...czy spotkał się ktoś z parawanem na chorwackim wybrzeżu ?
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Mam w garażu parawany ale powiem wam ze mimo dziesiątego wyjazdu do Cro nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło zeby zabrać choć jeden.
Parasol, namiot plażowy, leżak, lodówke tak, ale parawaning jest mi obcy
piekara114 napisał(a):W październiku byłam na Cyprze, tak wiało na plażach, że parawan byłby wybawieniem... i tak nawet wykombinowałam, że przecież patyki zawsze się znajdą w okolicy, a szmatkę można zszyć w domu, toż to większy szalik będzie.... Tylko jak w tym roku do Grecji jadę, patent oszczędzę na następny chorwacki wyjazd.......sito_zabrze napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):A tak całkiem poważnie ...czy spotkał się ktoś z parawanem na chorwackim wybrzeżu ?
.png)
.png)
amatus1 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):A tak całkiem poważnie ...czy spotkał się ktoś z parawanem na chorwackim wybrzeżu ?
Spotkałem w Rogoznicy:(

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.