Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na narty?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.03.2013 20:01

podszywacz napisał(a):
Bocian napisał(a): Bolało ze dwa miesiące a do dziś na twardym na brzuchu nie poleżę.

Oszfak. 8O Niezła perspektywa :? Najwyżej będę jeździć na przeciwbólowych.

U mnie ketonal działał.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 01.03.2013 20:47

Widzę, że kask się przydał. Ja też już kilka razy przywaliłam głową w stok, na szczęście już od kilku sezonów jeżdżę w kasku, więc skończyło się tylko na bólu głowy.
A Ketonal to chyba działa na wszystko... na bolące kolana też ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.03.2013 20:49

Roxi napisał(a):Widzę, że kask się przydał. Ja też już kilka razy przywaliłam głową w stok, na szczęście już od kilku sezonów jeżdżę w kasku, więc skończyło się tylko na bólu głowy.
A Ketonal to chyba działa na wszystko... na bolące kolana też ;)

Ja kiedyś też byłem mundry i jeździłem bez kasku. Dwa rezonanse i kilo zeta w plecy plus kask :) mnie z tego wyleczył.
A ketonal nie na każdego działa.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.03.2013 23:09

Roxi napisał(a):Widzę, że kask się przydał

Oj przydał się nie po raz pierwszy. Kask to już taki nawyk - jak kiedyś zapomniałem to mi się fatalnie jeździło. Nie tylko bezpieczeństwo ale zapewne to "coś" jakiś balast lub rozkład mas.

Bocian napisał(a):A ketonal nie na każdego działa.

Dokładnie tak, miałem kiedyś silny ból głowy i nie było nic pod ręką oprócz Ketonalu - zażyłem i nie pomógł mi. Jedynym specyfikiem który działa na mój ból głowy jest Ibuprom Max.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2013 21:07

Kolego Podszywacz. Niech kolega dziabnie tak szklankę rakiji na czczo pod arbuza to zobaczy jak ból zanika.

A jak śpiewać się chce po takim leku, tańczyć.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 03.03.2013 09:26

darek1 napisał(a):Kolego Podszywacz. Niech kolega dziabnie tak szklankę rakiji na czczo pod arbuza to zobaczy jak ból zanika.

A jak śpiewać się chce po takim leku, tańczyć.

C2H5OH na jakikolwiek ból jest najgorszym z rozwiązań.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 09:53

Powiało humorem.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 03.03.2013 10:08

Bocian napisał(a):Powiało humorem.

Powiało, no właśnie czym? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 13:23

Lidija Bacic Fan napisał(a):
Bocian napisał(a):Powiało humorem.

Powiało, no właśnie czym? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie.

Moim zdaniem, w twoim poście, całkowitym niezrozumieniem wesołego skądinąd postu użytkownika darek1.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.03.2013 15:57

Koleżanka Roxi pojechała na narty do Austri. Ciekawe jak zrelacjonuje swój pobyt, ciekawe, oj ciekawe. Aby tylko lawina ją nie porwała. Byłaby to niepowetowana strata dla Croforum.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 03.03.2013 20:29

Właśnie wróciliśmy z weekendu na Słowacji. Szusowaliśmy w ośrodku Oščadnica.

Pogoda dopisała :)

W przerwie między austriackimi odcinkami coś tu skrobnę ;)

Pozdrawiam :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.03.2013 20:50

Jak tak można co weekend jeżdzić na narty, a drugi musi wdychać spaliny w stolicy. Jest to wielce niesprawiedliwe.
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 06.03.2013 19:57

darek1 napisał(a):Jak tak można co weekend jeżdzić na narty, a drugi musi wdychać spaliny w stolicy. Jest to wielce niesprawiedliwe.

Niestety, ale ze względu na położenie, mamy wszędzie daleko :( - morze czy góry jedna droga. Za to zawyżamy średnią krajową :roll:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 07.03.2013 09:33

Marudzicie ludki ...
Ja mam taką samą drogę, ale to mnie nie zniechęca :)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 23.03.2013 23:22

Właśnie usiadłem do komputera po przejechaniu 1070 km z Kronplatz:

http://www.kronplatz.com/pl/

Pierwsze to oczywiście forum cro.pl ;)

Jako komentarz zacytuję jednego usera z jakiegoś forum narciarskiego: "Nigdy nie mam w zwyczaju jeździć po raz drugi do tego samego ośrodka. Do Kronplatz na pewno jeszcze wrócę". Moim zdaniem - po prostu bajka. Infrastruktura z kosmosu. Gondolki - marzenie. Byłem jeden dzień na kawałku Sella Rondy i na Marmoladzie. Jedynie co mnie tam urzekło to widoki bo infrastruktura jak w kotłach na Kasprowym Wierchu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone