Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na narty?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 25.02.2013 09:29

Potter napisał(a):Z Kronplatzem wszystko ok. :D .

Dzięki za link. Uspokoiłem się trochę. Bo spotkałem się z opiniami że "są lepsze ośrodki we Włoszech niż Kronplatz". Z tym "uciekaniem słoneczka" to w połowie marca może być atut, trasy będą twarde dłużej niż na nasłonecznionej stronie :D

maslinka napisał(a):Jak się trochę ogarnę, zacznę relacjonować :)

Jeno wartko! Byłem, widziałem, jeździłem. Gratulacje! :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.02.2013 10:38

Roxi napisał(a):
darek1 napisał(a): a koleżanka Roxi :?:

A ja jadę w sobotę :lol:

To ciekawe. Też z mężem :?:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 25.02.2013 10:59

darek1 napisał(a):To ciekawe. Też z mężem :?:

Też :)
A co się tak kolega o nas wypytuje? Chce jechać na doczepkę?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.02.2013 11:28

Tak sobie zapytuję i przemyślam. Przecież we troje nie pojedziemy :roll: :roll: :roll:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 25.02.2013 16:13

darek1 napisał(a):
Roxi napisał(a):
darek1 napisał(a): a koleżanka Roxi :?:

A ja jadę w sobotę :lol:

To ciekawe. Też z mężem :?:

Powiadają, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Nigdy nie pytam ludzi o ich prywatne sprawy. Takie moje zasady i taki już jestem.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 26.02.2013 16:14

Kto tu mówi o prywatnych sprawach. Może koleżanki Roxi mąż nie może jechać bo nie dostał urlopu, albo nie daj Boże skręcił nogę w stawie kolanowym. No i jak. Ma jechać sama. Zawsze byłem uczynny w stosunku do miłych kobiet i mogę służyć ramieniem. Pozdrawiam :roll:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 26.02.2013 16:57

darek1 napisał(a):Kto tu mówi o prywatnych sprawach. Może koleżanki Roxi mąż nie może jechać bo nie dostał urlopu, albo nie daj Boże skręcił nogę w stawie kolanowym. No i jak. Ma jechać sama. Zawsze byłem uczynny w stosunku do miłych kobiet i mogę służyć ramieniem. Pozdrawiam :roll:

Pytanie czy spodobałoby się to mężowi Roxi? Szczególnie fragment dotyczący skręcenia nogi. Ty piszesz o prywatnych sprawach.
Pozdrav :papa:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 26.02.2013 18:10

Lidija Bacic Fan napisał(a): Ty piszesz o prywatnych sprawach.

Kolega Darek taki już jest :)
Trzeba do niego podejść z przymrużeniem oka, jak zresztą do wielu forumowych spraw... inaczej człowiek by zwariował ;)

Wróćmy może do tematu nart... Klik :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 26.02.2013 21:08

Koleżanka zawsze może na mnie liczyć :D :wink:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.03.2013 09:34

Wczorajsze nartowanie na Chopoku. Pogoda dopisała :)

Obrazek

Obrazek

Niestety wyjazd okupiony silnym bólem żeber, mam nadzieję że to nie pęknięcie i wykuruję się przed wyjazdem na Kronplatz :)
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 01.03.2013 15:53

podszywacz napisał(a):Niestety wyjazd okupiony silnym bólem żeber, mam nadzieję że to nie pęknięcie i wykuruję się przed wyjazdem na Kronplatz :)

Ojjj, upadek? :roll:
Pewnie do wyjazdu się zagoi... musi ;)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.03.2013 16:19

Roxi napisał(a):Ojjj, upadek? :roll:

Nawet dwa. Jeden właśnie "na klatę", drugi na plecy z mocnym uderzeniem głową w grunt. Na szczęście kask na głowie i niczego nawet nie poczułem :) Powód prozaiczny: zmienne nasłonecznienie i cienie na śniegu. Na Chopoku od strony północnej popołudniu tak niestety jest. Wpada się z ciemnego w jasne albo odwrotnie, krawędź i leży się jak długi...

Roxi napisał(a):Pewnie do wyjazdu się zagoi... musi ;)

Z żeberkami niestety różnie bywa, leczenie trwa nawet do miesiąca. Ja liczę że to jedynie silne stłuczenie i następnym tygodniu nie będzie śladu po bólu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.03.2013 16:26

podszywacz napisał(a):Z żeberkami niestety różnie bywa, leczenie trwa nawet do miesiąca. Ja liczę że to jedynie silne stłuczenie i następnym tygodniu nie będzie śladu po bólu.

Miałem tez taką przygodę w Austrii. Z tych samych powodów, słoneczko, cień... Rentgen jedyne 208 euro :) Bolało ze dwa miesiące a do dziś na twardym na brzuchu nie poleżę. Rok później miałem podwichnięte ramie ale kość sama wskoczyła w panewkę :) Boli już rok :)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.03.2013 17:50

Bocian napisał(a): Bolało ze dwa miesiące a do dziś na twardym na brzuchu nie poleżę.

Oszfak. 8O Niezła perspektywa :? Najwyżej będę jeździć na przeciwbólowych.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.03.2013 19:57

Roxi to jutro do Austrii jedzie. Oczywiście na narty i z mężem. Tylko pozazdrościć koleżance wypoczynku, sznapsa i golonek po bawarsku.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone