pozdro
-e tam, zaraz do usunięcia, wystarczy że usuniesz cyfry-no chyba że to wysokość budynku.
.png)
sito_zabrze napisał(a): Obok domu bedzie tej trawy 2x tyle co na ogródku działkowym , jakieś 600m . Jakieś 3h spacerku za kosiarką w słoneczku i piwkiem w ręce raz na 2 tygodnie lub 3 tygodnie w zależności od pogody.

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a): Obok domu bedzie tej trawy 2x tyle co na ogródku działkowym , jakieś 600m . Jakieś 3h spacerku za kosiarką w słoneczku i piwkiem w ręce raz na 2 tygodnie lub 3 tygodnie w zależności od pogody.
Ło matko i córkoTy tę trawę ręcznie chcesz kosić że tyle czasu to zajmie???
No chyba że trzy kroki i odpoczynek na piwo - to ok
U nas ok 500 metrów trawnika kosimy max 20 minut
.png)
sito_zabrze napisał(a):
Macie stado baranów albo kóz, czy może traktorek ?![]()
![]()
.png)
sito_zabrze napisał(a):fly napisał(a):dałeś zdjęcia z domyinterstyl.pl...?
Tak, bierzemy Kamilka 86m
.png)
te kiero napisał(a):sito_zabrze napisał(a):fly napisał(a):dałeś zdjęcia z domyinterstyl.pl...?
Tak, bierzemy Kamilka 86m
Jestem bardzo ciekawy podsumowania całego procesu budowy i współpracy z firmą budowlaną. Również myślałem o nich, ale tym projekcie 75m2. Obecnie jeszcze biorę pod uwagę konkurencję z rynku z Domem w Kruszczykach. Zależy mi na kompleksowości i szybkości budowy.
Z tego co widzę, to chyba pół roku czekaliście na termin rozpoczęcia. To nie tak dużo.

.png)
sito_zabrze napisał(a):
Działka 822m 56000
.png)
te kiero napisał(a):Dzięki za fajny opis, jest pewien wgląd; JW bud. ogarnia jednak więcej formalności, na coś będzie trzeba się zdecydować.sito_zabrze napisał(a):
Działka 822m 56000
Tu mnie bardzo zaskoczyłeś. Chyba pisałeś, że działka k.Pyrzowic. Ja najtańsze po mojej stronie znalazłem 5km od Pogorii4 za 81000pln, ale mnie niezbyt przekonały.
Wpisuj jeszcze wieści, będę na pewno śledził.
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):
P. S. Firma podniosła kolejny raz cenę. Cena w zeszłym roku 260 tys, styczeń 275 , maj 285 , czerwiec 295.... Ze względu na ceny materiałów
.png)

.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Wczoraj z kilkuminutowym opóźnieniem przyjechała ekipa z okolic Nowego Sącza. Trzech panów, z czego jeden już bliski emerytury. Na pace mieli malutką koparkę, taką chodnikową. Panie gdzie tu w takie skały z takim małżeństwem ? Damy radę, w środę o 15 fundament będzie skończony.....
![]()