Rolety będą...?
...i centralny odkurzacz ?
a na pewno przemyślałbym system antyzalaniowy...
pozdro
.png)
fly napisał(a):Rolety będą...?
...i centralny odkurzacz ?
a na pewno przemyślałbym system antyzalaniowy...
pozdro
.png)
fly napisał(a)::D ...zalanie własną instalacją wodną+pralka+zmywarka.
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):...czy pod blokiem mogłabym tarzać sie w śniegu w stroju kąpielowym???...
ogrzewanie parkingowe czy to z programatora czy z pilota, ewentualnie odmrażacz do szyb, ewentualnie ford z grzaną szybą , ewentualnie przykryć szyby takim czymś co nie wiem jak się nazywa...Kapitańska Baba napisał(a):Jedyne czego mi brakuje to garażu dla samochodu - chciałabym parkować pod dachem ale niestety od kilku lat jest zajęty a ja zimą muszę drapać szyby gdy chcę wyjechać
.png)
sito_zabrze napisał(a):Beata dużą macie działkę ?
Garaż w bryle domu ?
.png)
ogrzewanie parkingowe czy to z programatora czy z pilota, ewentualnie odmrażacz do szyb, ewentualnie ford z grzaną szybą , ewentualnie przykryć szyby takim czymś co nie wiem jak się nazywa...fly napisał(a):Piszesz orzeczach oczywistych, a to co dla Ciebie jest zaletą...itd.Kapitańska Baba napisał(a):...czy pod blokiem mogłabym tarzać sie w śniegu w stroju kąpielowym???...
...no ba...jak dla mnie to nawet bez![]()
Jedyne czego mi brakuje to garażu dla samochodu - chciałabym parkować pod dachem ale niestety od kilku lat jest zajęty a ja zimą muszę drapać szyby gdy chcę wyjechać
.png)
sito_zabrze napisał(a):fly napisał(a)::D ...zalanie własną instalacją wodną+pralka+zmywarka.
Hmmmm![]()
Co radzisz ? Zrobić dziury w fundamencie w każdym pomieszczeniu ?
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Beata dużą macie działkę ?
Garaż w bryle domu ?
Działka 1000 metrów, garaz w bryle domu
.png)
fly napisał(a):sito_zabrze napisał(a):fly napisał(a)::D ...zalanie własną instalacją wodną+pralka+zmywarka.
Hmmmm![]()
Co radzisz ? Zrobić dziury w fundamencie w każdym pomieszczeniu ?
...jest o jakieś rozwiązanie ale...może wystarczą elektrozawory i detektory wody-czujki przeciwzalaniowe i ewentualne taśmy ....też pprzeciwzalaniowe. dla całości trzeba przewidzieć instalację elektryczną (pewnie stąd nazwa elektrozawór?) i ewentualne przejścia w ścianach i pomiędzy pomieszczeniami. Czujki najlepiej wybrać z sygnałem dźwiękowym będziesz wiedział o które pomieszczenie chodzi, widomo łazienka mniejsza panika. a całość spiąć pewnie z jakimiś apkami a'la inteligenty dom czy coś podobnego.
...dlaczego nie chcesz centralnego odkurzacza? fajna sprawa szczególnie w kuchni, no i układ pomieszczeń idealny, w kotłowni odkurzacz i osprzęt. Instalacje rozciągasz w trakcie budowy, a odkurzacz...jak Ci przyjdzie ochota, czyli jak będziesz miał kasę.