Poradźcie proszę , gdzie możemy się udać z kumplem. Chodzi mi o jakąś sprawdzoną miejscowość gdzie będzie "kwitło nocne życie"
dzięki i pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
mutiaq napisał(a):Jeżeli w głowie wam życie nocne, to Makarska nadaje się na to w 100%.
Impreza na imprezie,
knajpa na knajpie,
drink na drinie,
i ludź na ludziu
oleeeee ole ole oleee![]()
![]()
.png)
beata bomastik napisał(a):Czy ktoś był w Pisaku?? Zastanawiam się nad apartamentem w willi "ORA". Może wiecie jakie tam są warunki, jakie jest zejście na plażę itd??
flowercia napisał(a):To prawda Pisak to dziura ale ta miejscowosc bardzo nas urzekła... Bylismy juz tam 2 lata temu niestety ja bylam wtedy chora i nic mi sie tam nie podobalo zreszta musielismy wracac po 5 dniach, tym razem znow zaryzykowalismy i wrocilismy. Mieszkalismy na Put Vrulje 32 Apartamenty Ora - bardzo nam sie spodobaly, ale wiekszosc czasu spedzalismy oczywiscie na plazach ktorych w Pisaku jest kilka, a na koniec na dodatek odkryslismy 2 niesamowite plaze wykute w skalach za kosciolem... . Pogoda byla cudna morze tez, zrobilismy ok 400 zdjec))).
Dla mnie Pisak jest po prostu the best) cisza spokoj, nie za duzo turystow urocze plaze, minus (czyli pod gore + schodki) na poczatku mnie wkurzały a potem bardzo sie cieszylam ze nie przenosze tylko moich 4 literekz apartamentu na plaze (tak jak w zeszlym roku w Podacy) a moge troszku "sportu " zasiegnac, ktorego niestety
brak przy pracy przy komputerze)). Na koniec rowniez pojechalismy ok 500 metrow ze Pisak gdzie jest urocza zatoczka, zeszlismy na dol szlakiem (czerwonym! ) i tam odkrylismy rownie piekna plaze i sliczna knajpke z przystania. Jestesmy strasznie zadowoleni z pobytu.
.png)
beata bomastik napisał(a):mutiaq napisał(a):Jeżeli w głowie wam życie nocne, to Makarska nadaje się na to w 100%.
Impreza na imprezie,
knajpa na knajpie,
drink na drinie,
i ludź na ludziu
oleeeee ole ole oleee![]()
![]()
dzięki, ale pytałam o coś innego
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne