Mam nadzieję, że moja decyzja mimo wszystko zostanie uszanowana.
.png)
bluesman napisał(a):Mikromir napisał(a):alutka9 napisał(a):dla lepszego transportu zamrażam kilka kostek masła,które w drodze służą jako dodatkowe wkłady do lodówki,a na miejscu nie muszę już go kupować,tym bardziej że jego koszt w Chorwacji jest co najmniej 2,5-3 krotnie wyższy.
To jest genialne
Eeee tam genialne, to jest kobiecy sposób na geniuszja jestem eu
geniusz, zamrażam piwo jako wkład i to jest genialne
razpol napisał(a):Ja oprócz drobnostek nic nie zabieram, co świadczy o tym, że wg mnie nie warto.
.png)
alutka9 napisał(a):oczywiście że tak,gdybym ja jechała bez dzieciaków ,pewnie nie brałabym nic ze sobą bo dałabym radę bez problemu coś innego niż owoce morza też się w knajpkach znajdzie
.png)
razpol napisał(a):alutka9 napisał(a):oczywiście że tak,gdybym ja jechała bez dzieciaków ,pewnie nie brałabym nic ze sobą bo dałabym radę bez problemu coś innego niż owoce morza też się w knajpkach znajdzie
Za pierwszym razem jak brałem jechałem bez pociechy, następne dwa razy z maluchem (1,5 i 2,5 roku) - wtedy już bez żarcia oprócz podstaw.Piwa ani razu nie zabrałem, ani jednego...
![]()
.png)
alutka9 napisał(a):razpol napisał(a):alutka9 napisał(a):oczywiście że tak,gdybym ja jechała bez dzieciaków ,pewnie nie brałabym nic ze sobą bo dałabym radę bez problemu coś innego niż owoce morza też się w knajpkach znajdzie
Za pierwszym razem jak brałem jechałem bez pociechy, następne dwa razy z maluchem (1,5 i 2,5 roku) - wtedy już bez żarcia oprócz podstaw.Piwa ani razu nie zabrałem, ani jednego...
![]()
z moimi niejadkami nie pogadasz 12 i 4 lata ,oni już mają trochę więcej do powiedzenia niż 2 latki
piwo braliśmy za pierwszym razem i mało brakowało a wracałoby do kraju z nami,kolejny raz już z nami nie jechało,a wręcz odwrotnie,chorwackie jechało z nami do Polski
razpol napisał(a):
Miałem podobnie.., na ogół wożę więcej w drodze powrotnej.
.png)
Majdan72 napisał(a):razpol napisał(a):Ja oprócz drobnostek nic nie zabieram, co świadczy o tym, że wg mnie nie warto.
Szanować trzeba zdanie każdego ,forum Cro.pl odwiedzającego
zebik napisał(a):razpol napisał(a):
Miałem podobnie.., na ogół wożę więcej w drodze powrotnej.
I nie kiśnie![]()
hrupek666 napisał(a):
Jak się 3 razy ugotuje to się nie skiśnie
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.