sas napisał(a):...a minus to odległość od plaży. Przy niektórych kwaterach brak jest parkingu. Te fajniesze są nawet oddalone do 1,5 km od morza a to stanowczo za daleko.....
3 x nieprawda dotycząca kwater
- co do odległości od plaży to po prostu zależy od lokalu: jedne są bliżej, inne dalej to Ty decydujesz w którym będziesz mieszkała,
- możliwe, że przy niektórych nie ma parkingu (a raczej miejsca do zaparkowania) ale to sa wyjątki,
- raczej zasadą, jest że to fajniejsze lokale są nad samym morzem a nie 1,5 km od morza
sas napisał(a):..... Za hotelem przemawia odległość do morza.. oraz możliwość posiłków,możliwość ciekawego spędzenia czasu (zorganizowane wycieczki). ....
a jak mieszkasz w apartamencie to nie ma możliwości ciekawego spędzenia czasu lub możliwości wykupienia wycieczki ?
W apartamentach również istnieje mozliwość posiłków - albo self service albo czasami można dogadać się z włascicielami. I najważniejsze to TY decydujesz kiedy masz zamiar jeść posiłek i nie musisz toczyć walki przed hotelowym bufetem
sas napisał(a):....Natomiast czy przy zakwaterowaniu 200-300 osób da się odpocząć i czy nie jest to męczące....
No właśnie - sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie
W apartamentach/pokojach robisz co chcesz i kiedy chcesz - w hotelu to oni Ci dyktuja warunki np. kiedy jesz - jak dla nie odpada jestem na wakacjach a nie w kieracie
No i do tego co wyżej pisałaś np 200-300 osób - jeszcze jak bedziesz miała pecha i trafisz na bezstresowo wychowane dziaciątka, lub drących ryja po nocy Niemców (osobiście to przerabiałem) to sobie odpoczniesz
I to tyle mojej skromnej opinii na ten temat.
Pozdrav

.png)
.png)
.png)
.png)