Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cześć. Czy ktoś wie gdzie jest kwatera Dalmatino

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daro73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daro73 » 05.01.2009 18:10

Cześć. Czy ktoś z Was był może w kwaterze o nazwie Dalmatino i jest w stanie mi określić dokładnie gdzie to jest na wyspie Vir? :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2009 18:15

Ja nie byłem ale mam google :lol:
Ja wpiszesz to w google to dostaniesz odpowiedź z mapą, która możesz sobie powiększyć i zobaczyć gdzie to jest na Virze :wink: :lol:
www.tourist-online.com/Holiday-Homes/map/152462
Pozdrav
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 05.01.2009 20:36

Daro73 napisał(a):Cześć. Czy ktoś z Was był może w kwaterze o nazwie Dalmatino i jest w stanie mi określić dokładnie gdzie to jest na wyspie Vir? :D

To jest w samym centrum miasteczka, jakieś 100m do plaży i 50 do targowiska, sklepu i ribarnicy. Na żadnej mapie raczej nie zobaczysz, bo sam szukałem, a na mapce przesłanej przez Piotrka Dalmatino jest źle zaznaczony. Nie zgaduję, byłem tam po prostu.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone