.png)
.png)
slapol napisał(a):Czy Wy te Bondy to oglądacie tak dla jaj?, czy Wam się toto podoba?...bo jak kiedyś zobaczyłem, że facet gołymi ręcyma zabił 15 ludzi i potem prawie chwycił lecący samolot za ogon to odpadłem....i już nawet spod kołdry na to nie patrzę![]()
.png)
slapol napisał(a):Czy Wy te Bondy to oglądacie tak dla jaj?, czy Wam się toto podoba?...bo jak kiedyś zobaczyłem, że facet gołymi ręcyma zabił 15 ludzi i potem prawie chwycił lecący samolot za ogon to odpadłem....i już nawet spod kołdry na to nie patrzę![]()
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):slapol napisał(a):Czy Wy te Bondy to oglądacie tak dla jaj?, czy Wam się toto podoba?...bo jak kiedyś zobaczyłem, że facet gołymi ręcyma zabił 15 ludzi i potem prawie chwycił lecący samolot za ogon to odpadłem....i już nawet spod kołdry na to nie patrzę![]()
Osobiście takie bajki mnie wku......ją.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne