Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogora-James Bond

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 19.12.2006 01:34

Janusz Bajcer napisał(a):Jako postać fikcyjna -raz był żonaty, owdowiał po dwóch godzinach :wink:

rich72 napisał(a):a jaki z tego morał?
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 19.12.2006 08:10

byl ostatnio program na National G. (nawet chyba cala seria) o tym, co moze byc prawda a co jest falszem w filmach, bylo tez o Bondzie. Niestety wiele z tego, co wyczynia Bond ma sie nijak do rzeczywistosci. Choc np "latajacy" Bond (z takim cudem na plecach) to akurat moglaby byc prawda. ale to odnosi sie do wielu filmow, nie tylko Bonda. na tapete wzieli tez np Gore Dantego (a jednak mozliwe jest aby chodzic po lawie z wulkanu...). :D choc trzeba przyznac, ze w wielu filmach dba sie o "realizm" akcji.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.12.2006 18:34

choc trzeba przyznac, ze w wielu filmach dba sie o "realizm" akcji.

np w jakich? chyba dokumentalnych! :D W filmach nie ma nic realnego bo to jest nieciekawe. jak ktos mi mówi , że np Pitbull był realny to niech mnie nie osłabia nawet!
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 19.12.2006 21:10

jedynie "Kiepscy "daja poczucie i znamiona realizmu akcji :lool:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 20.12.2006 08:21

pietro napisał(a):jedynie "Kiepscy "daja poczucie i znamiona realizmu akcji :lool:

no wlasnie, sa Kiepscy, jest M jak milosc, co chcecie???
:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.12.2006 16:30

Oczywiście szanuję Wasze zdanie w powyższej kwestii, wiele filmów akcji mało ma wspólnego z rzeczywistością, to fakt, tylko mnie się podobają takie najbardziej zbliżone do akcji prawdopodobnej, a nie te kompletnie nieprawdopodobne :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.12.2006 18:13

Ciesze sie ze "uruchomoilem" tyle wypowiedzi,mam nadzieje ze te ujecia byly w Boce Kotorskiej,bo byly zaj... Jesli chodzi o Bonda to ogladalem wszystkie na video (tez uwazam ze sa serie ,ktore nalezy zobaczyc,tak jak seria Gwiednych wojen np)a ten byl pierwszym ktiory obejrzalem w kinie i nie zaluje.To zupelnie cos innego,zero wynalazkow itp,nawet na pytanie kelnera czy martini ma byc wstrzasniete czy wymieszane Bond odpowiedzial...MAM TO W DUPIE. Po prostu dobre kino akcji,polecam a rowniez nie przepadam za facetami lapiacymi samoloty za skrzydelka i spadajacymi bez spadochronu z trzech kilometrow do lozka jakiejs laluni.Pozdrav
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 20.12.2006 19:14

slapol napisał(a):Oczywiście szanuję Wasze zdanie w powyższej kwestii, wiele filmów akcji mało ma wspólnego z rzeczywistością, to fakt, tylko mnie się podobają takie najbardziej zbliżone do akcji prawdopodobnej, a nie te kompletnie nieprawdopodobne :lol:

Co do tego oczywiście masz rację. Jednak Bond to także egzotyczne miejsca, piękne dziewczyny, superbryki (najlepsze to Aston Martin, a nie BMKi, czy Lotusy), nieprawdopodobne gadżety, świetne teksty (najlepiej wygłaszał je Moore); a przede wszystkim pewien poziom, klasa sama w sobie. Ja uwielbiam te filmy, oglądam średnio jeden na tydzień, a na razie zbieram kasę na fajne "wydanie walizeczkowe" wszystkich Bondów.
:papa:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.12.2006 14:54

ogolnie za Bondem srednio przepadalam do teraz:)
ten jest naprawde swietny..inny niz ostatnie..pokazali go zupelnie z innej strony, mniej wynalazkow wiecej "prawdziwego bonda"
ogolnie film bardzo dobry , bardzo mi sie podobal:)
aktor grajacy go fajniutki:)
a te widoki(pewnie jakas ich czesc to raczej czarnogora:)
cudowne... przypomnialy riwiere makarska;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2006 16:46

Idę dziś zobaczyć Bond'a. Z dwóch powodów:

a) chcę zobaczyć moment gdy "ma w dupie" stan zmieszania zawartości szklaneczki ze swoim martini :D :D - zupełna to nowość przyznaję :D
b) czarnogórskie widoczki :)
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 30.12.2006 17:38

Bond był fajny, chyba najfajniejszy ze wszystkich Bondów, bez tych wszystkich szmerów bajerów ( no z wyjątkiem zestawu do odtrutki organizmu :lol: )
A fałszywe klimaty czarnogórskie też fajne, a jakie podobne. :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Czarnogora-James Bond - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone