mchrob napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):Taki test przetłumaczony wystarczy
Tak. Strasznie ciężko Cię przekonać
Czemu ciężko przekonać
.png)
mchrob napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):Taki test przetłumaczony wystarczy
.png)
Pudelek napisał(a):Katerina napisał(a):Wchodzę - pierwszy możliwy - 30 kwietnia i wiele placówek ( a za tym szczepionek do wyboru)
Johnsona szczepionki też?
.png)
Wiola-Tom napisał(a):mchrob napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):Taki test przetłumaczony wystarczy
Czemu ciężko przekonaćJa po prostu chcę się dopytać tak co by mnie nie cofnęli na granicy
Reszta ekipy pojedzie dalej bo będzie po szczepieniach a ja zostanę w czarnej dziurze
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Dziś zapisałem żonę na czwartek 29 kwietnia we Wrocławiu, ul. Curie-Skłodowskiej, Moderna. Czy druga dawkę trzeba w tym samym miejscu przyjmować ?
.png)
.png)
marze_na napisał(a):alechandro napisał(a):Dziś zapisałem żonę na czwartek 29 kwietnia we Wrocławiu, ul. Curie-Skłodowskiej, Moderna. Czy druga dawkę trzeba w tym samym miejscu przyjmować ?
Na to chyba nie ma żadnej reguły. Koleżanka szczepiła się w niedzielę na Skłodowskiej (pfaizer), a drugą dawkę ma wyznaczoną na 24 maja na Borowskiej.
.png)
alechandro napisał(a):Dzięki, ile Janusz minęło Tobie od pierwszej dawki ?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):alechandro napisał(a):Dzięki, ile Janusz minęło Tobie od pierwszej dawki ?
Pierwsza dawka - 23.03.2021