napisał(a) Katerina » 27.04.2021 20:35
Bea.ta napisał(a):Katerina napisał(a):Dołączyłam dzisiaj do grona zaczipowanych - przy powrocie do domu winda mi się sama włączyła
A na serio - po ośmiu godzinach czuję, że działa, bo tak mną telepie, jak po przedawkowaniu słońca w pierwszy dzień wakacji w Cro
Aktualizacja czipa wyznaczona na Dzień Dziecka. Czyli około 14-ego czerwca mogę się stąd zwijać - o ile nic nowego się nie wydarzy.
Już nas śledzą, bo mamy te same terminy zaczipowań
Doszukuję się znaków po, ale nic mi nie jest, poza lekkim bólem w miejscu szczepienia, ale tak na siłę

Pfizer?
Małżon ma wątpliwości, czy dali mu szczepionkę, czy placebo, bo nie czuł absolutnie nic - ja mam tylko tę małą telepkę, ale to nawet przyjemne jest
ZytaSGratuluję i zazdroszczę

Ja muszę czekać do początku lipca i to na pierwszą dawkę.
Jako ozdrowieńcy będziecie mogli pojechać, ale wiadomo, że przechorowanie to stres i niewiadome co do przyszłych potencjalnych konsekwencji zdrowotnych. Ale wierzę,że z Wami będzie dobrze.
Dlatego ja się bardzo dzisiaj cieszę - zwłaszcza,że w Gdańsku - w największym punkcie szczepień na Pomorzu, wszystko przebiegało profesjonalnie. A takiej ilości ludzi zgromadzonych w celach medycznych nigdy wcześniej nie widziałam
Niezły eksperyment