Jak nie trafię na Astra Zeneca , to przed wyjazdem będę z zaswiadczeniem
.png)
bluesman napisał(a):Dzisiaj mnie ukłuto Pf. co ciekawe jak różne są standardy. 27 km od NS wypełniłem druczek i zaszczepili that's all....
Natomiast Żonie w NS zmierzono ciśnienie, temperaturę i sprawdzono saturacje i dopiero zaszczepiono, koleżankę 50km od nas toże, co jest ?
.png)
Katerina napisał(a):marze_na napisał(a):Czekam w gotowości na swoją "godzinę zero" rejestracji.
Ja czekałam jak na wyniki wyborów![]()
O 24-tej dowiedziałam się, że skierowanie wisiało tam już od 19:40![]()
.png)
Freddie napisał(a):bluesman napisał(a):Dzisiaj mnie ukłuto Pf. co ciekawe jak różne są standardy. 27 km od NS wypełniłem druczek i zaszczepili that's all....
Natomiast Żonie w NS zmierzono ciśnienie, temperaturę i sprawdzono saturacje i dopiero zaszczepiono, koleżankę 50km od nas toże, co jest ?
U mnie podobnie. Zero badań. Lekarz: "Po peslu widzę, że Pan zdrowy"
Dodatkowo na drugiej stronie tego druczku dwóch rubryk nie wypełniłem i też nie zajarzył.
Tożsamości również nie sprawdzał (bo zdrowy pesel miałem)
.png)
pawel_nowy napisał(a):Doczekałem się i ja. Pierwsza dawka (AZ) 12 maja. Szkoda, że brak możliwości wyboru szczepionki.
Pudelek napisał(a):pawel_nowy napisał(a):Doczekałem się i ja. Pierwsza dawka (AZ) 12 maja. Szkoda, że brak możliwości wyboru szczepionki.
jaki brak możliwości wyboru? Na IKP/e-rejestracji po aktywacji skierowania wybierasz i segregujesz według województwa, terminu i rodzaju szczepionki, do wyboru, do koloru. Ja dziś po północy kilka razy zmieniałem z jednej szczepionki na drugą. Oczywiście po wybraniu innej szczepionki wskakiwał inny punkt szczepień, ale generalnie wybór jest (w przeciwieństwie do tego co mówił pewien wiceminister).
.png)
.png)
599 napisał(a):robertms napisał(a):,,,,,,,,,,,,
Ja zmieniałem z J&J 30.05 na Pfizer 12.05, i nawet bliżej od domu wyszło.
,,,,,,,,,,,,,
z czystej ciekawości ,
co zyskałeś ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko