Rozumiem, że z dedykacją dla mojej skromnej osoby?boboo napisał(a):A taka "podstaw(ówk)owa" wiedza na temat mutacji virusa:
.png)
Rozumiem, że z dedykacją dla mojej skromnej osoby?boboo napisał(a):A taka "podstaw(ówk)owa" wiedza na temat mutacji virusa:
.png)
ŁukaszCiupa napisał(a):Nie krępuj się! Już i tak otarłeś się o agresję słowną wobec mojej osoby, więc czekam na reakcję moderatora i/lub admina. To czego nie napisałeś, pewnie wyrzuciłeś z siebie pisząc ten post. Bałbym się spotkać z Tobą w cztery oczy, bo pewnie pięści poszłyby w ruch.
ŁukaszCiupa napisał(a):Ogólnoświatowa kampania szczepień to de facto trzecia faza testów z tą różnica, że już na całej populacji, a nie tzw. ochotnikach.
.png)
ŁukaszCiupa napisał(a):[W przypadku dyskutowanych szczepionek te "ulotki" czyli listy ewentualnych powikłań czy przeciwwskazań dopiero powstają!
.png)
piekara114 napisał(a):O Przecież ulotki o każdej ze szczepionek są oficjalnie dostępne. Każdy może się z nimi zapoznać....
.png)
empire13 napisał(a):Z szurami nie ma sensu dyskutować. Nie mają ani wiedzy ani argumentów. Tylko jakieś teorie spiskowe.
a.png)
walp napisał(a): Żyjąc w erze fałszywych informacji tzw. fake newsów coraz ciężej rozróżnić co jest prawdą, a co nie. Nie wiem, czy uczą tego w szkołach. Jeśli tak, to bardzo dobrze, jeśli nie - powinni zacząć od najmłodszych lat. .
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko