boboo napisał(a):walp napisał(a):nie znasz dokładnie tej przemowy Gates'a, podobnie jak 99% wypowiadających się w tej sprawie, łącznie z ekspertem "Radia Maryja" obecnym w programie "Warto rozmawiać" - dr Hałatem.
A wiesz co mnie
martwi?
Że z obecnych w tym programie:
- albo nikt nie znał tego przekazu
- albo jeśli ktoś znał, to przemilczał i nie oponował
Jeśli to drugie, to bardziej boli niż martwi.
Drugiej opcji nie można wykluczyć i rzeczywiście byłaby przykra, ale jestem przekonany, że w większości przypadków przyczyną jest ignorancja.
Mam w rodzinie dwie takie osoby, przy czym jedna prężnie działa w mediach społecznościowych. W przypadku konfrontacji, najczęściej dość łatwo wykazać niewiedzę, czy niezrozumienie, ale są sytuacje kiedy jestem bezsilny.
Tak było w przypadku, kiedy kuzynka przedstawiła film, w którym autorka kanału
Świadoma TV przez kilkadziesiąt minut udowadnia, że Bill Gates nie jest człowiekiem. Dochodzi do takiego wniosku przeprowadzając ARD czyli Analizę Rozwoju Duchowego na podstawie "świadka energetycznego", czyli...
zdjęć z internetu
Pani zrobiła badanie ilości aur i ciał subtelnych. Wyszło, że u Pana Billa jest 11 ciał subtelnych w jednej aurze. Co już jest wyjątkiem.
Potem zbadała poziom energii życiowej w skali Bovisa. Norma dla zdrowego człowieka 6.500 a u Pana Billa jest 8.000. Bill Gates przejawia się w kolorze w czerwonym i niebieskim, ale oba kolory mają brak przejrzystości - jak u innych ludzi. (zawiłej analizy kolorów nie jestem w stanie powtórzyć). Ciało astralne, poprzez które człowiek łączy się z astralem Ziemi u Gates'a ma 35.000 jednostek. Norma dla człowieka 13,5 - 18 tys. Olbrzymi nadmiar energii!!!
Wynik dla prowadzącej badanie był zdumiewający i po tych parametrach doszła do wniosku, że nie mamy do czynienia z istotą ludzką, chociaż wygląda jak
human being. Nie posiada wyższego "ja", czyli łącza z boskością, które posiada każdy człowiek. Wniosek - Bill Gates jest w 100% przedstawicielem "innej rasy kosmicznej", który udaje filantropa i realizuje program depopulacji. Pani jednak nie jest pewna jaka to rasa, czy Reptil, czy Anunaki, ale to wg autorki nie ma znaczenia.
Z pokorą przyznaję, że dowód przedstawiony przez kuzynkę na to, że Bill Gates nie jest człowiekiem jest
beyond my mind.
Do dzisiaj nie udało mi się go obalić.
Jednak jak słusznie zauważył kolega Łukasz, jest
ŁukaszCiupa napisał(a):... takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"
więc może rzeczywiście jakieś komórki reptiliana Pan Bill posiada.
Przepraszam, już nie spamuję. Zdrowia życzę.