Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ŁukaszCiupa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ŁukaszCiupa » 15.04.2021 13:45

walp napisał(a):
Yanush napisał(a):
walp napisał(a):"czy zadałeś sobie trud znalezienia i obejrzenia/wysłuchania/przeczytania owej słynnej przemowy Billa Gates'a"? Nie ma absolutnie znaczenia w tej kwestii, czy autor jest informatykiem, czy farmerem. Chodzi o to, co powiedział na temat depopulacji.

Nie słuchałem, nie czytałem, zarobiony jestem.... nie interesuje mnie ten gość

Janusz, też jestem zarobiony, ale jak czegoś nie słuchałem, nie czytałem, to nie wypowiadam się w temacie.
XXI wiek, którego znakiem jest rozkwit mediów społecznościowych, to niestety klęska urodzaju "ekspertów" wychowanych na amatorskich filmach z YouTube'a i memach z Facebook'a.
Tabloidy jak "Super Express”, „Bild”, „News of the World” w konfrontacji z materiałami publikowanymi na prywatnych kontach w social mediach, to prasa poważna. :oczko_usmiech:

Znasz takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"?
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.04.2021 14:23

Szczególnie w tej o złotej fujarce podarowanej przez króla smoków.
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 15.04.2021 14:53

ŁukaszCiupa napisał(a):
Znasz takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"?

To, że bajki są źródłem twojej wiedzy, nikogo chyba nie dziwi.
fly
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fly » 15.04.2021 15:13

ŁukaszCiupa napisał(a):Znasz takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"?

...chodziło o legende...
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.04.2021 15:15

walp napisał(a):nie znasz dokładnie tej przemowy Gates'a, podobnie jak 99% wypowiadających się w tej sprawie, łącznie z ekspertem "Radia Maryja" obecnym w programie "Warto rozmawiać" - dr Hałatem.
A wiesz co mnie martwi?
Że z obecnych w tym programie:
- albo nikt nie znał tego przekazu
- albo jeśli ktoś znał, to przemilczał i nie oponował
Jeśli to drugie, to bardziej boli niż martwi.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 15.04.2021 15:49

A ja zastanawiam się czy zdążę. Wyjazd w drugiej połowie sierpnia. Ale roczniki '90 oraz '94 mają to jeszcze melodia przyszłości :(
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.04.2021 16:20

Habanero napisał(a):
boboo napisał(a):w Nimcach jeszcze nie skończyli 2 grupy (70+)
U Was porządek na pierwszym miejscu :wink:
To nie porządek :wink: , to zbytnia dbałość o zdrowie w podeszłym wieku :lol:
Poszukałem "rozkładu demograficznego" w Niemczech:
80++ -> 5,7 mln
70+ -> 7,5 mln
60+ -> 10,5 mln
Razem 23,7 mln
I dopiero potem my - hołota i młode zdrowe konie :wink: .
Pierwszą dawkę otrzymało dopiero 15 mln (podwójną: 5,3 mln). W tym "służby" wszelakie.
Dla 60+ jeszcze nie zatrąbiono wsiadanego.
Choć wczoraj znowu padł rekord szczepień w Niemczech: 738.501

Na 99% wiem, że na urlop pojedziemy niezaszczepieni (jeśli będzie to możliwe).
Testy na miejscu, nawet raz tygodniu, nam nie straszne.
Najlepiej jakby je oferowali przy jakiejś kei, gdzie można pontonem przybić :lol:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 15.04.2021 16:45

Siostra dzisiaj miała być szczepiona Astrą...a tu zonk..jedna dawka Jonson
Ostatnio edytowano 15.04.2021 17:38 przez karin74, łącznie edytowano 1 raz
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 15.04.2021 17:11

8O 8O
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 15.04.2021 17:21

Co za różnica. Johnson, Astra, Moderna czy Pfizer. Walka idzie o grubą kasę między koncernami, o wpływy itd. Tylko o to chodzi.
Za rok już nikt nie będzie o tym dyskutował :papa:
Mario 79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 79 » 15.04.2021 18:27

wikol napisał(a):Co za różnica. Johnson, Astra, Moderna czy Pfizer. Walka idzie o grubą kasę między koncernami, o wpływy itd. Tylko o to chodzi.
Za rok już nikt nie będzie o tym dyskutował :papa:

Podziwiam optymizm :D
Obyś miał rację :roll:
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 15.04.2021 19:53

Bravik napisał(a):U mnie jeszcze dwa tygodnie do jednego Pfizera, a żona miesiąc do drugiej dawki tej robionej na "płodach". :oczko_usmiech:

Czyli dostaniesz tylko jedną dawkę?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 20:19

ZytaS napisał(a):
Bravik napisał(a):U mnie jeszcze dwa tygodnie do jednego Pfizera, a żona miesiąc do drugiej dawki tej robionej na "płodach". :oczko_usmiech:

Czyli dostaniesz tylko jedną dawkę?

Jako ozdrowieniec z przełomu roku z zarejestrowanym zakażeniem - chyba tak.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.04.2021 20:25

boboo napisał(a):
walp napisał(a):nie znasz dokładnie tej przemowy Gates'a, podobnie jak 99% wypowiadających się w tej sprawie, łącznie z ekspertem "Radia Maryja" obecnym w programie "Warto rozmawiać" - dr Hałatem.
A wiesz co mnie martwi?
Że z obecnych w tym programie:
- albo nikt nie znał tego przekazu
- albo jeśli ktoś znał, to przemilczał i nie oponował
Jeśli to drugie, to bardziej boli niż martwi.

Drugiej opcji nie można wykluczyć i rzeczywiście byłaby przykra, ale jestem przekonany, że w większości przypadków przyczyną jest ignorancja.

Mam w rodzinie dwie takie osoby, przy czym jedna prężnie działa w mediach społecznościowych. W przypadku konfrontacji, najczęściej dość łatwo wykazać niewiedzę, czy niezrozumienie, ale są sytuacje kiedy jestem bezsilny. :roll:

Tak było w przypadku, kiedy kuzynka przedstawiła film, w którym autorka kanału Świadoma TV przez kilkadziesiąt minut udowadnia, że Bill Gates nie jest człowiekiem. Dochodzi do takiego wniosku przeprowadzając ARD czyli Analizę Rozwoju Duchowego na podstawie "świadka energetycznego", czyli... zdjęć z internetu :!:
Pani zrobiła badanie ilości aur i ciał subtelnych. Wyszło, że u Pana Billa jest 11 ciał subtelnych w jednej aurze. Co już jest wyjątkiem.
Potem zbadała poziom energii życiowej w skali Bovisa. Norma dla zdrowego człowieka 6.500 a u Pana Billa jest 8.000. Bill Gates przejawia się w kolorze w czerwonym i niebieskim, ale oba kolory mają brak przejrzystości - jak u innych ludzi. (zawiłej analizy kolorów nie jestem w stanie powtórzyć). Ciało astralne, poprzez które człowiek łączy się z astralem Ziemi u Gates'a ma 35.000 jednostek. Norma dla człowieka 13,5 - 18 tys. Olbrzymi nadmiar energii!!!
Wynik dla prowadzącej badanie był zdumiewający i po tych parametrach doszła do wniosku, że nie mamy do czynienia z istotą ludzką, chociaż wygląda jak human being. Nie posiada wyższego "ja", czyli łącza z boskością, które posiada każdy człowiek. Wniosek - Bill Gates jest w 100% przedstawicielem "innej rasy kosmicznej", który udaje filantropa i realizuje program depopulacji. Pani jednak nie jest pewna jaka to rasa, czy Reptil, czy Anunaki, ale to wg autorki nie ma znaczenia. :!: 8O

Z pokorą przyznaję, że dowód przedstawiony przez kuzynkę na to, że Bill Gates nie jest człowiekiem jest beyond my mind.
Do dzisiaj nie udało mi się go obalić. :roll:

Jednak jak słusznie zauważył kolega Łukasz, jest
ŁukaszCiupa napisał(a):... takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"

więc może rzeczywiście jakieś komórki reptiliana Pan Bill posiada.

Przepraszam, już nie spamuję. Zdrowia życzę. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 20:41

dajcie spokój ludzie po co się szczepić truciznami?????szok jaka ciemnota.... 8O 8O 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone