beny1983UK napisał(a):dajcie spokój ludzie po co się szczepić truciznami?????szok jaka ciemnota....![]()
![]()
Założyłeś tu konto aby opublikować 2 kretyńskie wpisy?
beny1983UK napisał(a):dajcie spokój ludzie po co się szczepić truciznami?????szok jaka ciemnota....![]()
![]()
.png)
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Tam skąd piszesz posty, zaszczepiło się ponad 25 mln osób.
.png)

beny1983UK napisał(a):oddam swoje dwie dawki jak tyle chętnychumierajcie ludzie i bierzcie niezbadane specyfiki

beny1983UK napisał(a):oddam swoje dwie dawki jak tyle chętnychumierajcie ludzie i bierzcie niezbadane specyfiki
.png)
Gonzales napisał(a):alechandro napisał(a):Głupi czy nieszczęśliwy ?
Jedno nie wyklucza drugiego. Zapewne to frustrat który woli umrzeć na znaną chorobę niż przyjąć na nią nieznany lek.
Pozdrowienia.
boboo napisał(a):To nie porządekHabanero napisał(a):U Was porządek na pierwszym miejscuboboo napisał(a):w Nimcach jeszcze nie skończyli 2 grupy (70+)![]()
, to zbytnia dbałość o zdrowie w podeszłym wieku
![]()
Poszukałem "rozkładu demograficznego" w Niemczech:
80++ -> 5,7 mln
70+ -> 7,5 mln
60+ -> 10,5 mln
Razem 23,7 mln
.png)
alechandro napisał(a):beny1983UK napisał(a):oddam swoje dwie dawki jak tyle chętnychumierajcie ludzie i bierzcie niezbadane specyfiki
Głupi czy nieszczęśliwy ?
Dwa tygodnie temu zmarł mój 41 letni kolega na covid...bez chorób, bez nałogów, miał pecha, że tak go zmiotło...nie zdążył się zaszczepić i osierocił dwójkę dzieci...
.png)

.png)
Zejdziesz ze mnie? Masz jakiś fetysz na moim punkcie?empire13 napisał(a):ŁukaszCiupa napisał(a):
Znasz takie powiedzenie, które jest prawie tak stare jak świat, a brzmi: "W każdej bajce jest ziarnko prawdy"?
To, że bajki są źródłem twojej wiedzy, nikogo chyba nie dziwi.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko