Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.04.2021 09:11

Yanush napisał(a):
boboo napisał(a):czy zadałeś sobie trud znalezienia i obejrzenia/wysłuchania/przeczytania owej słynnej przemowy Billa Gates'a w całości, nie kończąc na słowie "depopulacja", tylko tak naprawdę do końca, a przynajmniej do wyjaśnienia na czym owa "depopulacja" ma polegać?

Jedynego "informatyka" jakiego słucham to w pracy. Ten, przez Ciebie wymieniony nawet informatykiem nie jest a co dopiero tym "kimś" kto może wypowiadać się na tematy zdrowia czy "wakcynowania" nie wspominając o najnowszym jego 'hobby' - farmerstwie...

Obawiam się jednak, że nie zrozumiałeś o co chodziło Bogdanowi. A pytanie jest ważne, ale proste zarazem: "czy zadałeś sobie trud znalezienia i obejrzenia/wysłuchania/przeczytania owej słynnej przemowy Billa Gates'a"? Nie ma absolutnie znaczenia w tej kwestii, czy autor jest informatykiem, czy farmerem. Chodzi o to, co powiedział na temat depopulacji.

Kolejna moja obawa dotyczy tego, że nie znasz dokładnie tej przemowy Gates'a, podobnie jak 99% wypowiadających się w tej sprawie, łącznie z ekspertem "Radia Maryja" obecnym w programie "Warto rozmawiać" - dr Hałatem.

Gdybyś zarówno Ty, dr Hałat oraz pozostali "eksperci" znali treść tego wystąpienia, fake news dotyczący rzekomego dążenia Gates'a do zmniejszenia populacji ludzkości poprzez szczepienia, nie krążyłby w sieci.
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.04.2021 09:15

I "wszystko jasne".
Żal czy szkoda?
Już nie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 09:44

Yanush, a co tam słychać u Twojego guru, wynalazcy e-maila - dr. Shivy? Dalej walczy z czipami w szczepionkach?
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.04.2021 10:57

No i cała rodzinka zaszczepiona :D Dzisiaj młoda przyjęła modernę, także Chorwacjo nadciągamy :P
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... zlego.html
Doniacro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doniacro » 15.04.2021 11:04

Habanero napisał(a):No i cała rodzinka zaszczepiona :D Dzisiaj młoda przyjęła modernę, także Chorwacjo nadciągamy :P

ale zazdroszczę :lol: ale tak pozytywnie, nie zawistnie
jak mnie się nie uda, to poproszę o pozdrowienie Hvaru ode mnie :oczko_usmiech:
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.04.2021 11:05

Echhh,
a w Nimcach jeszcze nie skończyli 2 grupy (70+)
:roll:

Ale Konradzie, Twoja/Wasza radość jest też naszą radością :hut:
Zdrówko przede wszystkim :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 11:12

U mnie jeszcze dwa tygodnie do jednego Pfizera, a żona miesiąc do drugiej dawki tej robionej na "płodach". :oczko_usmiech:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.04.2021 11:17

Doniacro napisał(a):
Habanero napisał(a):No i cała rodzinka zaszczepiona :D Dzisiaj młoda przyjęła modernę, także Chorwacjo nadciągamy :P

ale zazdroszczę :lol: ale tak pozytywnie, nie zawistnie
jak mnie się nie uda, to poproszę o pozdrowienie Hvaru ode mnie :oczko_usmiech:

Pozdrowię, jasne że pozdrowię :D :papa:

boboo napisał(a):Echhh,
a w Nimcach jeszcze nie skończyli 2 grupy (70+)
:roll:

Ale Konradzie, Twoja/Wasza radość jest też naszą radością :hut:
Zdrówko przede wszystkim :papa:

Dzięki :D
U Was porządek na pierwszym miejscu :wink:
A jak widać trochę bałaganu nie zaszkodzi :lol: :papa:

Bravik napisał(a):U mnie jeszcze dwa tygodnie do jednego Pfizera, a żona miesiąc do drugiej dawki tej robionej na "płodach". :oczko_usmiech:

My wszyscy ładujemy drugą dawkę w maju.
Dziadkowie Pfizera, ja z żoną Astrę, a córka modernę .
Pozdrawiam :papa:

Edit.
Dziadkowie już w ten poniedziałek .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 11:53

Też zazdroszczę dlatego, że moja żona musi czekać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 12:11

alechandro napisał(a):Też zazdroszczę dlatego, że moja żona musi czekać.

No cóż - jak sobie wziąłeś młódkę....
Coś za coś :mrgreen:
Yanush
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yanush » 15.04.2021 12:12

walp napisał(a):"czy zadałeś sobie trud znalezienia i obejrzenia/wysłuchania/przeczytania owej słynnej przemowy Billa Gates'a"? Nie ma absolutnie znaczenia w tej kwestii, czy autor jest informatykiem, czy farmerem. Chodzi o to, co powiedział na temat depopulacji.

Nie słuchałem, nie czytałem, zarobiony jestem.... nie interesuje mnie ten gość
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 15.04.2021 12:27

Zdradzisz know-how na metodę takiego od ręki szczepienia ? :D
Ja tam mogę jechać do Wrocławia... dawno u Was nie byłem :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2021 12:29

Bravik napisał(a):
No cóż - jak sobie wziąłeś młódkę....
Coś za coś :mrgreen:

W moim wieku tyle, że ja miałem farta z tym szczepieniem :D
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.04.2021 12:43

yzedef napisał(a):

Zdradzisz know-how na metodę takiego od ręki szczepienia ? :D
Ja tam mogę jechać do Wrocławia... dawno u Was nie byłem :D

Przedwczoraj koleżanka wzięła dane córki i już wieczorem dostaliśmy potwierdzenie smsem o dzisiejszym terminie.
Nie wnikałem.
Dzisiaj byliśmy na stadionie o 10:30 i wszystko trwało (z 15 min. odczekaniem po szczepieniu) 30 min.
Było dużo młodych ludzi, ale wszystko odbyło się mega bardzo sprawnie.
W tym artykule, ktoś w komentarzach zamieścił telefon ...
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... en-bo.html
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.04.2021 12:57

Yanush napisał(a):
walp napisał(a):"czy zadałeś sobie trud znalezienia i obejrzenia/wysłuchania/przeczytania owej słynnej przemowy Billa Gates'a"? Nie ma absolutnie znaczenia w tej kwestii, czy autor jest informatykiem, czy farmerem. Chodzi o to, co powiedział na temat depopulacji.

Nie słuchałem, nie czytałem, zarobiony jestem.... nie interesuje mnie ten gość

Janusz, też jestem zarobiony, ale jak czegoś nie słuchałem, nie czytałem, to nie wypowiadam się w temacie.
XXI wiek, którego znakiem jest rozkwit mediów społecznościowych, to niestety klęska urodzaju "ekspertów" wychowanych na amatorskich filmach z YouTube'a i memach z Facebook'a.
Tabloidy jak "Super Express”, „Bild”, „News of the World” w konfrontacji z materiałami publikowanymi na prywatnych kontach w social mediach, to prasa poważna. :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 48
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone