.png)
ruwado napisał(a):Problem w tym, że test miała negatywny, ale siedziała w domu przez pozytywny test mój i syna.
ruwado napisał(a):Problem w tym, że test miała negatywny, ale siedziała w domu przez pozytywny test mój i syna.
.png)
pascalek napisał(a):ruwado napisał(a):Problem w tym, że test miała negatywny, ale siedziała w domu przez pozytywny test mój i syna.
Informacja od dyrektora szkoły, który miał podobną sytuację, tylko z nauczycielką na L4: żona jest cały czas zgłoszona do szczepienia, zgłoszenie jest ważne przez 90 dni. Powinna kontaktować się z punktem szczepień, żeby ustalić nowy termin.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):System e-rejestracja dla 70+ działa.
Podał kolejne wolne terminy w pobliżu zamieszkania.
Wybrałem termin szczepienia na dzień 22 marca w Krynicy.
.png)
matizmat napisał(a):Jestem po pierwszej dawce Astry. Po 10 godzinach od szczepienia dreszcze, jakaś gorączka. Na drugi dzień już było znośnie, na trzeci już całkiem o.k. Druga dawka 23 maja. Podobno po drugiej dawce już nie ma takich dolegliwości.
.png)
Inde napisał(a):Dziewczyna 30 lat, którą zatrudniałem w zeszłe lato dostała Moderne i nie miała praktycznie żadnych objawów, prócz bólu po kuciu.
.png)
marekkowalak napisał(a):Inde napisał(a):Dziewczyna 30 lat, którą zatrudniałem w zeszłe lato dostała Moderne i nie miała praktycznie żadnych objawów, prócz bólu po kuciu.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko