.png)
mchrob napisał(a):Moi teściowie 70+ po szczepieniu pierwszą dawką Moderny mieli dwa dni gorączki 38 i objawy grypowe.
2 miesiące wcześniej przechodzili Covid. Wydaje mi się, że ponieważ mieli już przeciwciała to reakcja organizmu była mocniejsza (jak po drugiej dawce)
Gonzales napisał(a):Nie za bardzo kapuję. Czy po sputniku jest tak wesoło czy też zęby wylatują?![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia.

.png)
.png)
amatus1 napisał(a):Z żoną jesteśmy juz po 1 dawce AstraZeneca, zona raczej bez objawowo przechodziła szczepienie, u mnie ok 12 godzin po podaniu szczepionki pojawiła się temperatura 37,5-39,6, po kolejnych 12 godzinach gorączka zniknęła i cisza od tygodnia, oby tak zostało:)
Drugie dawki pod koniec maja więc jest szansa, że przed wyjazdem do cro:)
.png)
majeczka napisał(a):amatus1 napisał(a):Z żoną jesteśmy juz po 1 dawce AstraZeneca, zona raczej bez objawowo przechodziła szczepienie, u mnie ok 12 godzin po podaniu szczepionki pojawiła się temperatura 37,5-39,6, po kolejnych 12 godzinach gorączka zniknęła i cisza od tygodnia, oby tak zostało:)
Drugie dawki pod koniec maja więc jest szansa, że przed wyjazdem do cro:)
...no cóż u mnie było podobnie, ale temperatura wzrosła po 12 godzinach od szczepienia do 36.9 - 37.3, na drugi dzień zniknęła również, do tego senność i lekkie osłabienie.
Nie przechodziłam covida wcześniej.
ruwado napisał(a):To życzę, żeby szczepionka zadziałała, ale Jej nie zmogła solidnie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko