Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 02.05.2021 19:24

Gonzales napisał(a):
Katerina napisał(a):Aha, z nowości - pojawiły mi się trzaski w uszach - ale to pewnie ten czip już działa i wydaje dźwięki :wink:

Na pewno jest zepsuty. Musisz poprosić o wymianę :wink:

Pozdrowienia.;)

Dzięki , wzajemnie .
Czip będzie aktualizowany w Dzień Dziecka, więc może trzaski znikną.
:papa:

ZytaS
Nie dziwię się Twoim "jazdom" z pulsoksymetrem, bo ja też tak miałam i chyba nawet częściej niż co pół godziny, wpadałam w jakiś "ciąg" :roll: , a wyniki: na wskazującym palcu 86, a na środkowym 96 -

8O
Zawsze mierzę na wskazującym i zawsze w podobnych warunkach - na ulotce napisane jest, żeby nie robić tego "z marszu", tylko uspokoić organizm przed pomiarem.
Rano - po obudzeniu i przy bardzo spokojnym (czytaj rozleniwionym :D ) organizmie było 83. Czyli powinnam nie żyć :lol:
Godzinę temu, po dotlenieniu poprzez spacer po mieszkaniu :oczko_usmiech: - 98.
Z testem jeszcze czekam - nie wychodzę nigdzie, bo i gdzie - przy takiej aurze :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 19:32

Minęło kilka godzin a bardzo aktywny wcześniej kolega nie udzielił mi sensownej odpowiedzi na temat rzetelnych źródeł z których korzysta abym mógł nawracać jak Jezus Chrystus. Ale ja się tego spodziewałem bo takich źródeł nie ma i wszystko opiera się na fejsbuku, jutube i innych tego typu "fachowych i wiarygodnych" źródłach gdzie większość antyszczepionkowców się skupia. Acha, jeszcze stopcośtam jak ktoś podał ale to to już całkowita patologia. Prosiłem jedynie o trzy źródła co okazało się zadaniem ponad siły.
Ostatnio edytowano 02.05.2021 19:45 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 02.05.2021 19:34

O kurcze, tutaj chyba były brane, przez niektórych nielegalne narkotyki, taki rozjazd... M.in. dr Quinn...? ;)
WojtekKRK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 02.05.2021 19:53

Dr Zięba podobno jest świetnym specjalista no i ten drugi ale nie pamiętam już ... Aha jest jeszcze Dr Górniak ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 19:58

O tak, Dr. Zięba, Edytka Górniak i Justynka Steczkowska. Dr. Zięba to w ogóle jest guru antyszczepionkowców, więc mamy trzy rzetelne i wiarygodne źródła, nie mam więcej pytań bo zostanę zaorany :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 20:14

alechandro napisał(a):Minęło kilka godzin a bardzo aktywny wcześniej kolega nie udzielił mi sensownej odpowiedzi na temat rzetelnych źródeł z których korzysta abym mógł nawracać jak Jezus Chrystus. Ale ja się tego spodziewałem bo takich źródeł nie ma i wszystko opiera się na fejsbuku, jutube i innych tego typu "fachowych i wiarygodnych" źródłach gdzie większość antyszczepionkowców się skupia. Acha, jeszcze stopcośtam jak ktoś podał ale to to już całkowita patologia. Prosiłem jedynie o trzy źródła co okazało się zadaniem ponad siły.

A czy idiotów antyszczepionkowych można z automatu banować do czasu zakończnia pandemii?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.05.2021 20:40

alechandro napisał(a):... wszystko opiera się na fejsbuku, jutube i innych tego typu "fachowych i wiarygodnych" źródłach...

Mam w rodzinie eksperta. Cały czas słyszę, żebym wyłączył TV i włączył myślenie. :roll: Mówię, że z telewizji to najbardziej lubię Planete+ ale co proponujesz?
W odpowiedzi słyszę, że mam oglądać... inną telewizję. 8O Jaką?
ŚwiadomaTV - dla ludzi chcących żyć świadomie. :?
To jest dopiero odlot. :oczko_usmiech:

Ponadto dowiedziałem się, że... "Covid ma wibracje 5,5 Hz, a umiera powyżej 25,5 Hz". 8O
Mało tego, jestem osobą mało wibracyjną, więc koronawirus jest dla mnie zagrożeniem. Pytam, co muszę zrobić, żeby zabić go częstotliwością 25 i pół.? Co pomoże mi wibrować na 25 i pół albo jeszcze wyżej i zabić wirusa?

Odpowiedź (dla ludzi myślących i chcących żyć świadomie):
kochaj, błogosław innych i siebie, baw się, maluj, śpiewaj, tańcz i ciesz się życiem. Medytuj (joga, tai chi, "chodź na słońcu") Przytulaj drzewa, dotykaj rośliny i zwierzęta (czasami mi się to zdarza). Chodź boso.

I to jest lekarstwo, a nie szczepionki.
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 02.05.2021 20:46

Ja mam w rodzinie takiego, który polecał mi swojego "guru" na YT.
Twierdził, że dzięki niemu ma tarczę ochronną i nie zachoruje, mimo,że jest w grupie wysokiego ryzyka (jedna z "służb" publicznych).
Od marca (kiedy zachorował) nie podsyła mi tych filmików :( (tam też było coś o wibracjach).
A szkoda, bo mi się samej nie chce szukać :wink:
Ostatnio edytowano 02.05.2021 20:51 przez Katerina, łącznie edytowano 1 raz
mariusz123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz123 » 02.05.2021 20:50

Gwidon Zakała napisał(a):
alechandro napisał(a):Minęło kilka godzin a bardzo aktywny wcześniej kolega nie udzielił mi sensownej odpowiedzi na temat rzetelnych źródeł z których korzysta abym mógł nawracać jak Jezus Chrystus. Ale ja się tego spodziewałem bo takich źródeł nie ma i wszystko opiera się na fejsbuku, jutube i innych tego typu "fachowych i wiarygodnych" źródłach gdzie większość antyszczepionkowców się skupia. Acha, jeszcze stopcośtam jak ktoś podał ale to to już całkowita patologia. Prosiłem jedynie o trzy źródła co okazało się zadaniem ponad siły.

A czy idiotów antyszczepionkowych można z automatu banować do czasu zakończnia pandemii?

O, jak niespodzianka - dyskusja o mnie. Żebym tylko wiedział, to bym na majówkę nie jechał ;)
Ocenzurować!! Nie będzie baran jeden mówił inaczej niż TV - lekarzy kwestionujących walkę z covid cenzurują i wzywają przed izby lekarskie to antyszczepionkowca nie można?
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... sluchanie/
A najlepiej konto mi usunąć ;)
Tak, macie rację - głównie wzoruję się dr. Oetkerze i Edycie Górniak.
Bo innych poważnych lekarzy kwestionujących "walkę" z covid i szczepienia w Polsce nie ma, no może poza:
dr. Zbigniew Hałat
prof. dr hab. n. med. Ryszard Rutkowski
prof. Roman Zielinski
dr. Włodzimierz Bodnar
dr. Paweł Basiukiewicz
dr. Zbigniew Martyka

I jeszcze parę linków od folairza ;)
https://instytutsprawobywatelskich.pl/t ... ars-cov-2/
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/5468 ... e-szampana
https://nczas.com/2021/04/15/dr-basiuki ... cienstwem/
https://stolikwolnosci.pl/profesor-roma ... com-z-pan/
https://gbdeclaration.org/great-barring ... on-polish/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 20:54

No to czuję się zaorany, cóż za fachowe i rzetelne źródła :lol: :lol: :lol:
A ten Hałat to były wiceminister zdrowia, który niczego nie potrafił zrobić a teraz to nagle jest wyszczekany ? Super, dopisałbym jeszcze kilka nazwisk ale to tacy sami komedianci jak ci specjaliści więc sobie daruję.
Doktor Włodzimierz Bodnar twierdzi, że potrafi wyleczyć COVID-19 tanim lekiem. Ale większość pacjentów, którym wypisał receptę, nie miała nawet testów na obecność koronawirusa. 17 osób, które doktor leczył amantadyną, zmarło.
mariusz123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz123 » 02.05.2021 21:09

alechandro napisał(a):No to czuję się zaorany, cóż za fachowe i rzetelne źródła :lol: :lol: :lol:
A ten Hałat to były wiceminister zdrowia, który niczego nie potrafił zrobić a teraz to nagle jest wyszczekany ? Super, dopisałbym jeszcze kilka nazwisk ale to tacy sami komedianci jak ci specjaliści więc sobie daruję.
Doktor Włodzimierz Bodnar twierdzi, że potrafi wyleczyć COVID-19 tanim lekiem. Ale większość pacjentów, którym wypisał receptę, nie miała nawet testów na obecność koronawirusa. 17 osób, które doktor leczył amantadyną, zmarło.

4 minuty od mojego postu i ty zdążyłeś to wszytko przeczytać?? Kilka nazwisk, kilka artykułów, a ty już wszytko wiesz, że to "pseudo fachowcy".
Gratuluję ;)
Ty po prostu nie chcesz słuchać innych, bo ty już wiesz wszystko i nic i nikt nie zmieni twojej "wiedzy".
Mimo wszytko zdrowia i zdrowego rozsądku życzę :)
PS.
Grzegorz Lato też pewnie umrze Bodnarowi (tym bardziej, że śmiał w Polsacie powiedzieć, że zachorował po szczepionce) ;)
https://rzeszow24.pl/grzegorz-lato-ma-k ... 79-00r2kc/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 21:19

Twierdzisz, że otępiają nas media, mamy wyłączyć tv a co Ty tutaj zapodajesz ? Nie muszę czytać, już to przerabiałem bo te wszystkie rewelacje są mi znane ale ja wolę naprawdę opierać się na wiedzy i nauce specjalistów, którzy każdego dnia zajmują się wirusami. Cały świat tępy i otumaniony "przekupnymi specjalistami" a antyszczepionkowiec wrzuca mi nieudacznika z byłego ministerstwa zdrowia czy ginekologa.
pabbllo_ldz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabbllo_ldz » 02.05.2021 21:24

Mariusz123 nie dziwię się że Lato nie ma rozumu i nie wie że szczepionka nie zabezpiecza przed zachorowaniem.
On ma kopać piłkę i robić co mu trener karze.
Ale średnio ogarnięta osoba Twoja powinna już doczytać.
Szczepionka ma powodować łagodniejsze przejście choroby, bez sor, tlenu czy respiratora..
Po szczepieniu nie jesteś super człowiekiem, jak wpakujesz się w tłum, poliżesz obcych to nadal zachorujesz..
Tyle w temacie, nie chcesz nie szczep się, ale nie powtarzaj farmazonów z internetu.
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 02.05.2021 21:25

alechandro napisał(a):O tak, Dr. Zięba, Edytka Górniak i Justynka Steczkowska. Dr. Zięba to w ogóle jest guru antyszczepionkowców, więc mamy trzy rzetelne i wiarygodne źródła, nie mam więcej pytań bo zostanę zaorany :?

Hehe, a Ty z czego masz diploma, kolego, że tak się zapytam? Nie mierz "swoja" miarą, bo może okazać się za "krótka"... ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2021 21:26

mariusz123 napisał(a):
Gwidon Zakała napisał(a):

O, jak niespodzianka - dyskusja o mnie. Żebym tylko wiedział, to bym na majówkę nie jechał ;)
Ocenzurować!! Nie będzie baran jeden mówił inaczej niż TV - lekarzy kwestionujących walkę z covid cenzurują i wzywają przed izby lekarskie to antyszczepionkowca nie można?
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... sluchanie/
A najlepiej konto mi usunąć ;)
Tak, macie rację - głównie wzoruję się dr. Oetkerze i Edycie Górniak.
Bo innych poważnych lekarzy kwestionujących "walkę" z covid i szczepienia w Polsce nie ma, no może poza:
dr. Zbigniew Hałat
prof. dr hab. n. med. Ryszard Rutkowski
prof. Roman Zielinski
dr. Włodzimierz Bodnar
dr. Paweł Basiukiewicz
dr. Zbigniew Martyka

I jeszcze parę linków od folairza ;)
https://instytutsprawobywatelskich.pl/t ... ars-cov-2/
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/5468 ... e-szampana
https://nczas.com/2021/04/15/dr-basiuki ... cienstwem/
https://stolikwolnosci.pl/profesor-roma ... com-z-pan/
https://gbdeclaration.org/great-barring ... on-polish/

nadal proszę o bana dla idiotów antyszczepionkowych do końca pandemii
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 81
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone