I cały misterny plan w p..du.mariusz123 napisał(a):(...) Leczyłem się jak prawdziwy foliarz - czosnek, witamina C (jakieś 30 gramów dziennie) + witamina D3. I te folarskie metody postawiły mnie na nogi w 3 dni, ale co ja się tam znamŻonie i dzieciom nic nie było (...)
.png)
Katerina napisał(a):Dziwią mnie pomiary pulsoksykometrem - raz mam 98, 97, a czasem...81, 83(przy normie 95 - 98)
![]()
.png)
Gonzales napisał(a):Wrzucam jeszcze raz dla przypomnienia [...]
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Ja to widzę tak mam w rodzinie lekarzy którzy pracują za granicą , jeden z nich na oddziale C no i ich słucham do tego mam bardzo mądrego lekarza tutaj w Krakowie (były ordynator oddziału zakaźnego ) , czemu o tym wspominam ano dlatego że jak mi się zepsuje auto idę do mechanika bo się na tym zna jak mam wyrwać zęba idę do dentysty itd itd . Mam nadzieję że zrozumiany zostałem , w tej kwestii idę do nich i z nimi rozmawiam a nie robię z siebie Doktora nauk wszelakich ...
Byłoby super gdyby tym wymienionym wyżej fachowcom dało się w stu procentach zaufać. Gdybyśmy zaufali lekarzowi kilka lat temu mój mąż byłby dziś kaleką. A że się postawił ma się świetnie. Nikt i nic nie zwalnia nas od myślenia choćby inni nie wiadomo co nam obiecywali niestety.
.png)
WojtekKRK napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Ja to widzę tak mam w rodzinie lekarzy którzy pracują za granicą , jeden z nich na oddziale C no i ich słucham do tego mam bardzo mądrego lekarza tutaj w Krakowie (były ordynator oddziału zakaźnego ) , czemu o tym wspominam ano dlatego że jak mi się zepsuje auto idę do mechanika bo się na tym zna jak mam wyrwać zęba idę do dentysty itd itd . Mam nadzieję że zrozumiany zostałem , w tej kwestii idę do nich i z nimi rozmawiam a nie robię z siebie Doktora nauk wszelakich ...
Byłoby super gdyby tym wymienionym wyżej fachowcom dało się w stu procentach zaufać. Gdybyśmy zaufali lekarzowi kilka lat temu mój mąż byłby dziś kaleką. A że się postawił ma się świetnie. Nikt i nic nie zwalnia nas od myślenia choćby inni nie wiadomo co nam obiecywali niestety.
Wszędzie się trafią konowały , warto w przypadku diagnozy korzystać z porad kilku lekarzy ...
Natomiast nie rozumiem co ma piernik do wiatraka , (żeby nie powiedzieć znowu z Twoim przypadku) ponieważ jeśli chodzi zasadę działania szczepionki wiemy jaka ona jest ...
Sugerujesz rozumiem że jednak warto poradzić się Dr Górniak ew Dr Zięby ponieważ nic nie zwalnia nas od myślenia tak ?

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Ja to widzę tak mam w rodzinie lekarzy którzy pracują za granicą , jeden z nich na oddziale C no i ich słucham do tego mam bardzo mądrego lekarza tutaj w Krakowie (były ordynator oddziału zakaźnego ) , czemu o tym wspominam ano dlatego że jak mi się zepsuje auto idę do mechanika bo się na tym zna jak mam wyrwać zęba idę do dentysty itd itd . Mam nadzieję że zrozumiany zostałem , w tej kwestii idę do nich i z nimi rozmawiam a nie robię z siebie Doktora nauk wszelakich ...
Wszędzie się trafią konowały , warto w przypadku diagnozy korzystać z porad kilku lekarzy ...
Natomiast nie rozumiem co ma piernik do wiatraka , (żeby nie powiedzieć znowu z Twoim przypadku) ponieważ jeśli chodzi zasadę działania szczepionki wiemy jaka ona jest ...
Sugerujesz rozumiem że jednak warto poradzić się Dr Górniak ew Dr Zięby ponieważ nic nie zwalnia nas od myślenia tak ?
Masz chyba jakiś straszny problem ze sobą skoro w każdej wypowiedzi doszukujesz się podtekstów i sugestii. Mylisz się. Nic nie sugeruję. Bez odbioru
.png)
WojtekKRK napisał(a):Ja to widzę tak mam w rodzinie lekarzy którzy pracują za granicą , jeden z nich na oddziale C no i ich słucham do tego mam bardzo mądrego lekarza tutaj w Krakowie (były ordynator oddziału zakaźnego ) , czemu o tym wspominam ano dlatego że jak mi się zepsuje auto idę do mechanika bo się na tym zna jak mam wyrwać zęba idę do dentysty itd itd . Mam nadzieję że zrozumiany zostałem , w tej kwestii idę do nich i z nimi rozmawiam a nie robię z siebie Doktora nauk wszelakich ...
.png)
To nie jest żadne wyzywanie na forum koleżanko Katerino tylko burzliwa dyskusja i wymiana poglądów. Są pytania, są i interpelacje koleżanko Katerino. Forum Cro to taka namiastka Sejmu RP.
A czy przypadkiem nie masz polakierowanych paznokci?
Czy sprawdzałeś powtarzalność wyników pomiarów u kogoś innego?
Bo może pulsoksymetr jest wadliwy lub podłej jakości?
Zanim doszłam o co chodzi to zdążyłam się poważnie zastanawiać nad swoim stanem .png)
mariusz123 napisał(a):Taki przykład sprzed kilku lat związany z pandemią świńskiej grypy l
Pandemrix był stosowany u ponad 30 mln osób w 47 krajach na przełomie 2009 i 2010 r. gdy wybuchła
świńska grypa wywoływana przez wirus H1N1. Najczęściej - w przeliczeniu na liczbę mieszkańców -
podawano ją w Szwecji. Zaszczepiono nią wtedy 5 mln Szwedów (59 proc. ludności).
Od zakończenia pandemii świńskiej grypy na narkolepsję zachorowało w tym kraju 200 osób.
Narkolepsja występuje rzadko, jedynie u 200-500 osób na 1 mln.
Szacuje się, że rozpowszechnienie narkolepsji w populacji ogólnej wynosi 0,03–0,16%.
Przeprowadzone w Szwecji badania dowiodły, że podanie szczepionki Pandemrix miało bezpośredni związek z wystąpieniem narkolepsji w 88 z 93 przypadków tego zaburzenia snu.
.png)
mariusz123 napisał(a):(...) Leczyłem się jak prawdziwy foliarz - czosnek, witamina C (jakieś 30 gramów dziennie) + witamina D3. I te folarskie metody postawiły mnie na nogi w 3 dni, ale co ja się tam znam(...)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko