.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Te wszystkie infolinie, e-rejestracje i inne, to o d...pe potłuc![]()
Od rana nic mi nie chciało znaleźć w Radomiu ani Warszawie ...![]()
Sąsiadka-pielęgniarka poleciła mi bardzo przyjazny punkt szczepień w Radomiu ... zadzwoniłam i jutro o 10.45 dziecko me ma szczepienie - Pfizer
.png)
Gonzales napisał(a):Przed chwil córka i zięć dostali sms o przełożeniu terminu szczepienia J&J z 12.05 na 21.05

.png)
bezrobotny500 napisał(a):mysza73 napisał(a):Te wszystkie infolinie, e-rejestracje i inne, to o d...pe potłuc![]()
Od rana nic mi nie chciało znaleźć w Radomiu ani Warszawie ...![]()
Sąsiadka-pielęgniarka poleciła mi bardzo przyjazny punkt szczepień w Radomiu ... zadzwoniłam i jutro o 10.45 dziecko me ma szczepienie - Pfizer
hej mysza73, a te szczepienia na covid są też dla dzieciaków? czy to tylko dla dorosłych?
Czy naprawdę o chęci chodzi?mchrob napisał(a):Chyba u was więcej seniorów chce się szczepić. W Polsce brakuje chętnych to zapraszają młodsze roczniki.boboo napisał(a):(...)
.png)
Inde napisał(a):Bardzo fajny filmik wyjaśniający, że porównywanie do siebie Pfizera i AZ mija się z celem podesłała mi kuzynka, która jest pielęgniarką w jednym ze szpitali w Toronto. Filmik jest krótki, a dużo wyjaśniaPolecam: (wymagany podstawowy angielski)
wikol napisał(a):Odwołali mi szczepienie JJ. W całym województwie mazowieckim brak tej szczepionki.
.png)
Bravik napisał(a):wikol napisał(a):Odwołali mi szczepienie JJ. W całym województwie mazowieckim brak tej szczepionki.
U mnie podobnie. Syn z dziewczyną mieli się dziś zaszczepić JJ. Zależało im na pojedynczej dawce przed czerwcowym wyjazdem w tropiki. Jedyną opcją był jednak tylko Pfizer. Johnsona rozparcelowano w majówkę.
.png)
.png)
sviva napisał(a):Bravik napisał(a):wikol napisał(a):Odwołali mi szczepienie JJ. W całym województwie mazowieckim brak tej szczepionki.
U mnie podobnie. Syn z dziewczyną mieli się dziś zaszczepić JJ. Zależało im na pojedynczej dawce przed czerwcowym wyjazdem w tropiki. Jedyną opcją był jednak tylko Pfizer. Johnsona rozparcelowano w majówkę.
brat to samo. Zarejestrowany na 17.05 na J&J a dzisiaj rano dostał sms, że przenoszą na 22.05
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko