Dzwoń do swojego punktu szczepień kilka dni przed Twoim terminem.
U mnie niby wpisali termin 9 czerwca, ale Pani powiedziała, że będą dzwonić i ustalać przed tym terminem.
.png)
.png)
cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
No i fajnie. Jednego oszołoma antyszczepionkowego mniej w Chorwacji. Będzie bezpieczniej.
.png)
cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
No i fajnie. Jednego oszołoma antyszczepionkowego mniej w Chorwacji. Będzie bezpieczniej.
.png)
Gdzie jest admin czy moderator??? Słowo oszołom jest słowem obraźliwym!!! Ja za napisanie mniej więcej takiej frazy: wyszczepić to można stado baranów, dostałem tutaj bana na 10 dni, choć nie bardzo wiem za co, bo chyba nie za słowo baran, jako określenie gatunku zwierząt? Od początku jak obserwuję to forum i co poniektórych jego użytkowników, mam wrażenie, że są tutaj równi i równiejsi. Ci drudzy mogą liczyć na pobłażanie moderatora i admina. Takich wpisów, które winny być zbanowane a nie są, jest tutaj mnóstwo!cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
.png)
mariusz123 napisał(a):cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
Ale zaszczepienie się nie chroni ani przed zakażeniem, ani przed transmisją wirusa, czyli zakażaniem innych. Ma jedynie łagodzić objawy covidu.
Więc w czym ten antyszczepionkowiec jest dla otoczenia groźniejszy od osoby zaszczepionej??
.png)
anielkak napisał(a):cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
Że też masz odwagę napisać to, o czym inni pomyśleli?
ŁukaszCiupa napisał(a):Ja za napisanie mniej więcej takiej frazy: wyszczepić to można stado baranów, dostałem tutaj bana na 10 dni
Kapitańska Baba napisał(a):anielkak napisał(a):cropag napisał(a):bless napisał(a):Jak będą chcieli jakieś szczepienia albo testy to nie jedziemy,bo szczepić sie nie mam zamiaru.
Że też masz odwagę napisać to, o czym inni pomyśleli?
Weźcie pod uwagę źe to w jaki sposób wyrażacie się o innych świadczy przede wszystkim o Was. Przykre to
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko