.png)
.png)
walp napisał(a):Gdybyś był łaskaw zauważyć, to nikogo tutaj nie nazwałem oszołomem. Natomiast m. in. do mnie zostało skierowane powyżej pytanie: "Ludzie na mózg wam padło z powodu siedzenia w domu??" Czyli tak można, to jest kurtuazyjnie, ale kiedy jest reakcja z drugiej strony to zaraz wzywamy administrację.
.png)
Belfegor napisał(a):Gdyby nie szczepienia, ludzkość byłaby pewnie o połowę mnie liczna na Ziemi, a i wielu uczestników(odważnych) tego forum nie byłoby między nami. Tym faktom żaden antyszczepionkowiec nie może zaprzeczyć. Chyba, że dla niego białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne.
.png)
Yanush napisał(a):Szczepionki, którymi każdego z nas kiedyś potraktowano (PRZYMUSOWO !) były przebadane natomiast te są w ostatniej fazie badań i to na żywych (LUDZKICH) organizmach. Może nie jest to dobre porównanie @Belfegor?
.png)
empire13 napisał(a):
Słowo oszołom doskonale odzwierciedla stan umysłu wielu antyszczepionkowców.
Więc nie płacz tyle, ogarnij się
.png)
Inde napisał(a):Czy po akcji "majówkowej" odwołują Wam jeszcze terminy? Czy się już uspokoiło? 18.05 mam dostać J&J i się trochę obawiam czy mi nie odwołają lub zaproponują inną.
.png)
sviva napisał(a):Wczoraj widziałem kobietę w aucie w rękawiczkach jednorazowych i w maseczce założonej. Jechała sama swoim autem. Jak można ją nazwać?
sviva napisał(a):Wchodzę do sklepu bez maseczki - nie zostanę obsłużony.
sviva napisał(a):Wyjdę że sklepu napluję na pieniądze, założę maskę i zostanę obsłużony....
sviva napisał(a):Myślę, że ludzi pasujących do określenia tutaj cytowanego znajdzie się po jednej i po drugiej stronie. Grunt to zachować zdrowy umysł i rozsądek.
.png)
sviva napisał(a):...Wchodzę do sklepu bez maseczki - nie zostanę obsłużony. Wyjdę że sklepu napluję na pieniądze, założę maskę i zostanę obsłużony....
Myślę, że ludzi pasujących do określenia tutaj cytowanego znajdzie się po jednej i po drugiej stronie. Grunt to zachować zdrowy umysł i rozsądek.
.png)
fly napisał(a):...kto normalny i rozsądny pluje na pieniądze?
sviva napisał(a):Leży w szpitalu na Covid....
cropag napisał(a):bo się nie chciał zaszczepić! Oszołom jeden![]()
walp napisał(a):pascalek napisał(a):To nazywaj rzeczy po imieniu w dyskusjach z "pewną ultraprawicową grupą" czy z kuzynką, a nie na forum cro.pl , i nie usprawiedliwiaj z łaski swojej określania mianem "oszołoma" osoby, która napisała tu tylko tyle, że nie zamierza się szczepić.
Może lepiej czytać ze spokojem, wtedy mniej nam umknie z przekazu oponenta. Nie gorączkuj się proszę i skup także uwagę na tej części mojej wypowiedzi:walp napisał(a):Powstrzymuję się od używania inwektyw w dyskusji, ale z antyszczepionkowcami naprawdę trzeba mocno zaciskać zęby.
To prawda, że szczepienia są dobrowolne i każdy ma prawo wyboru. Nie można też wszystkich kwestionujących sens szczepień wrzucać do jednego worka.
Gdybyś był łaskaw zauważyć, to nikogo tutaj nie nazwałem oszołomem. Natomiast m. in. do mnie zostało skierowane powyżej pytanie: "Ludzie na mózg wam padło z powodu siedzenia w domu??" Czyli tak można, to jest kurtuazyjnie, ale kiedy jest reakcja z drugiej strony to zaraz wzywamy administrację.
.png)
Inde napisał(a):Czy po akcji "majówkowej" odwołują Wam jeszcze terminy? Czy się już uspokoiło? 18.05 mam dostać J&J i się trochę obawiam czy mi nie odwołają lub zaproponują inną.
.png)
cropag napisał(a):sviva napisał(a):pabbllo_ldz napisał(a):Gdzie jest moderator i administrator forum.
Wstyd że w takiej fajnej grupie ludzi są tak wrogo i negatywnie nastawione osoby na innych..
Leży w szpitalu na Covid....
... bo się nie chciał zaszczepić! Oszołom jeden![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko