W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam
Od 11 do 22 sierpnia będziemy rezydować w Mlini pod Dubrownikiem. Co warto zwiedzić, gdzie pojechać? Ktoś zna ciekawe miejsca, fajną plażę?
Pozdrawiam
<b>ja byłem kawałek za Dubrownikiem w m.Cavtat....fajne kameralne miasteczko....a przed D. jest taka plaża Orasać....coś w tym stylu....trzeba zjechać przez taki lasek w dół....ale dobra droga...nam się podobało</b>
Dubrownik A tak poważnie ,,jak z riwiery Makarskiej jeżdżą do Dubrownika to może Wy w drugą stronę.Można jeszcze do Mostaru w Bosni i Hercegowinie .
asiazz pewnie gdzieś się miniemy bo my będziemy w tamtych okolicach od 16.08
można, można, przemieszczenia się się w tym kierunku to nie problem, w zeszłym roku jechałam do Mostaru, ale z Neum, Dubrownik-Mostar to nie problem, w Mlini apartamenty mamy u Vlaho Brcic, namiary znalazłam na forum