Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ćiovo lub Omis - w ciemno

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piolek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piolek » 17.08.2010 10:17

Witam...
Obserwuje Wasze forum od ponad 4 lat i dzięki niemu i Wam udało mi się szczęśliwie wyjechać 2x do Chorwacji. Zawsze wystarczyło bierne czytanie postów, jednak tym razem mam prośbę do osób które właśnie wróciły lub jeszcze przebywają w Chorwacji.

Wybieramy się 21.08 (22 w Chorwacji około 10.00) w okolice Ciovo lub Omis nie mając zabezpieczonego noclegu (brałem pod uwagę doświadczenie z 2 ostatnich wyjazdów, gdzie w tym terminie mogliśmy wybrzydzać w apartamentach), ale teraz dochodzi do mnie coraz więcej informacji że z noclegami jest dużo ciężej i czasami szuka się nawet 8h.

Czy możecie potwierdzić te informacje lub na moje szczęście zaprzeczyć.
Pozdrawiam i dziekuje
nat_ja
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nat_ja » 17.08.2010 18:14

W sobotę wróciliśmy z Ciovo, nocleg mielismy juz wcześniej zarezerwowany w apartamencie Viktor. Mysle ze pod koniec sierpnia już spokojnie znajdziecie wolne miejsca. Bardzo dużo wolnych apartamentów oferują w Splicie, starsze babcie siedzą przed wjazdem na promy i machają przed nosem karteczkami Free apartment, soba itd.... :) natomiast jeśli chodzi o wolne miejsca na Ciovo to polcam domek za villa Viktor, podczas pobytu poznałam właścicielkę domu, pozwoliła nam obejrzeć apartamenty, są na prawde ładne, czyste i zadbane, polecam. A jeśli chodzi o Omis to myśle, że tam tez coś znajdziesz, w czasie urlopu byłam w Omisiu i nie wyglądał na przeludnionego w szczycie sezonu ;) Zazdrosze wyjazdu :) Pojechałabym jeszcze raz :) Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone