Brela, Baska czy Gradac?
napisał(a) Kasiek_9300 » 19.07.2008 19:05
Zastanawiam się, którą z tych miejscowości wybrać? Wszystkie trzy są niewielkie i na Makaskiej, na czym mi najbardziej zależy. Widziałam zdjęcia z tych miejsc. Z tego co wiem, na Basce może być problem ze znalezieniem miejsca na plaży, nie wiem, jak z resztą miejscowości. Zależy mi, aby nie była to totalna 'dziura', żeby po plażowaniu można było wyjść na pizze, albo spacer po deptaku itp. No i, aby nie było takiego ścisku na ulicach i plaży, chociaż jak myślę nie powinno być z tym problemu. Dlatego proszę o odpowiedzi na moje pytania

:
1. Czy we wszystkich tych miejscowościach znajduje się jakiś kantor, bankomat (przypuszczam, że tak, ale wolę się upewnić, żeby nie było rozczarowania

)?
2. Czy jest jakiś problem ze znalezieniem tam noclegu na przełomie lipca/sierpnia?
3. Jakie są ceny noclegu? Czy ze względu na to, że Baska jest bardziej popularna jest tam drożej, chodzi mi nie tylko o ceny kwater, ale też jedzenia, wypożyczania sprzętów itp.?
4. Czy jest tam jakiś market?
5. Jakie plaże tam są? Jedziemy z dzieckiem, więc poszukiwana piaszczysta/żwirowa plaża
No więc baaardzo proszę o pomoc