Re: wojtasekr..pomóż trochę...
napisał(a) wojtasekr » 23.07.2008 12:11
andrzej1976 napisał(a):jadę właśnie za tydzień do hotelu Labineca z rodziną . Jaki jest ? prześlij trochę informacji...
z góry dzięki
Zależy na co się nastawiasz

. Pokój czysty, schludny, klima mocno "mrozi". Codziennie sprzątają łazienkę. Plaża pod hotelem - drobniutki kamyk, w basenie woda czysta (ale zimna), jak lubisz wylegiwać sie na leżakach przy basenie polecam poranna "rezerwację" ręcznikiem (nie próbowałem, wolałem plażę). Śniadania troche montonne: jajecznica (na słodko) z parówkami lub jajko na twardo i smażone kiełbaski. Za to obiad i obiadokolacja średnio cztery dania do wyboru + 2 zupy. Od sniadania towarzyszą 3 kurki: piwo i 2xwino + napoje, od 10 piętro niżej w barze (PSZCZOŁY!!!) dochodzą wina deserowe, brandy i 2 rodzaje rakiji. Kawa + ciasteczka o 16:00 w barze (kolejka). Kto sie nudzi na plazy, animatorzy go dopadną (gimnastyka na sucho i w morzu, ping-pong, mini golf, piłka wodna, co drugi dzień zespół muzyczny) oraz dla dzieci (miniclub i o 21 obowiazkowe tańce). Pod hotelem kupisz wszystko co trzeba i nie tylko, jest mały sklep ogólnospożywczy (duży aż za portem). Parking na drodze przy hotelu spokojny (11 nocy).
Ogólnie moim (ocena mocno subiektywna) zdaniem za trzy gwiazdki masz zapewnione to co trzeba do odpoczynku, aczkolwiek słyszałem ocenę naszego rodaka "więcej tu nie przyjadę bo jest syf".