Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brak turystów. Gdzie jechac?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agus512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 01.01.2007 18:09

Chcę w tym roku wybrać się do Chorwacji. Tylko gdzie?
Poszukuję miejsc bardzo przyjaznych dla dzieci.
Morze dobrze by było gdyby było płytkie a co najważniejsze bez jeżowców.
Chcę pojechać do miejscowości gdzie nie ma dużego ,,nacisku" turystów.
Tak aby dzieci miały dość przestrzeni na plaży i w morzu do zabawy.
Jeśli znacie jakieś fajne miejscowości do pobytu z dziećmi za nie duża ceną to piszcie.
Z góry serdeczne dzieki.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.01.2007 19:25

velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 02.01.2007 19:07

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.01.2007 09:14

agus512 napisał(a):Chcę w tym roku wybrać się do Chorwacji. Tylko gdzie?
Poszukuję miejsc bardzo przyjaznych dla dzieci.
Morze dobrze by było gdyby było płytkie a co najważniejsze bez jeżowców.
Chcę pojechać do miejscowości gdzie nie ma dużego ,,nacisku" turystów.
Tak aby dzieci miały dość przestrzeni na plaży i w morzu do zabawy.
Jeśli znacie jakieś fajne miejscowości do pobytu z dziećmi za nie duża ceną to piszcie.
Z góry serdeczne dzieki.

Takie rzeczy to tylko w Erze :lol:... Dobra a na poważnie to płaskie zejście do plaży jest na Półwyspie Prevlaka. Brak turystów, cisza i święty spokój, piękna woda. Plaża coprawda maleńka ale za to płaska. Są na niej niestety kamienie. A jak znam dzieci to przystosują się do każdych warunków :lol: nasz syn uwielbiał rzucać kamieniami do wody i tez miał świetną zabawę w "puszczanie kaczek" (ma 6 lat). Czy są tam jeżowce - nie wiem :? bo nie kąpaliśmy się tam ale mnie bardzo zauroczył ten zakątek Chorwacji. Byliśmy tam tylko na wycieczce - zwiedzaliśmy strefę zdemilitaryzowaną. Byliśmy jedynymi, poza starszym francuskim małżeństwem, turystami zwiedzającymi ten półwysep. Jego wielkość to 450 m szerokości i 2,5 km długości. Jakie ceny na campingu :?: też tego nie wiem.

Pozdraviam :papa:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 03.01.2007 10:04

Ja jak zwykle polecam wrzesień- wtedy jest mało turystów.
No, chyba ,że dzieci masz w wieku szkolnym, to klops :(

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone