Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BOL Brac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
avensis
Croentuzjasta
BOL Brac

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 14.03.2008 17:03

Moze ktos poleci mi sprawdzona kwatere na Bol planujemy spedzic tam kilka dni na poczatku czerwca. Jakich cen mozna sie spodziewac w tym terminie.
Dzieki.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.03.2008 17:48

RIU Borak. Polecam.... :wink:
... jeżeli budżet nie jest problemem. 8)
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 14.03.2008 19:02

Hotel fajny ale niestety ceny nie na moja kieszen 8)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.03.2008 07:18

Pooglądaj forum i google. Ja byłem w zeszłym roku w maju. Apartamenty widać, ale nie ma ich tak wiele, jak w innych miejscach.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.03.2008 10:32

Avensis, a jesteś absolutnie przekonany, że chcesz tych kilka dni spędzić właśnie w Bolu??? Na Braču są jeszcze inne miejsca, chyba piękniejsze niż sam Bol, w którym tak naprawdę nie ma nic szczególnie wartego uwagi (poza słynną i mocno przereklamowaną plażą Zlatni Rat, która naprawdę fajnie wygląda tylko z lotu ptaka...).
Pozdrawiam
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 16.03.2008 07:56

Zapraszam do nas - są jeszcze wolne miejsca. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Widzę, że mieszkańcy Starog Gradą są nieco zazdrośni o tę piękną plażę. No cóś - na Hvarze plaż nie macie ale piękną zatokę Starigradzką owszem- i tylko tyle.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.03.2008 11:17

Oj, sąsiedzie, zazdrosna nie jestem wcale. A już z całą pewnością nie o plaże. Wręcz przeciwnie. Oczywiście każdy lubi co innego.. Ja tam nie przepadam za kolektywnym smażeniem się głowa przy głowie. A Bol to do siebie ma. Nie zaprzeczysz chyba?

Brač ma setki urokliwych miejsc, ale Bol i Zlatni Rat moim zdaniem z całą pewnością do nich nie należą
Ciekawe, na którą należy nastawić sobie budzik, by zdażyć jeszcze zająć sobie ręcznikim miejsce na plaży...
Po prostu zawsze wydawało mi się, że kiedy ktoś wyjeżdza na wakacje z zatłoczonego miasta, to nie chciałby odpoczywać w atmosferze "ul. Marszałkowskiej". Wystarczy parę kilometrów w bok od Bola i już jest fajnie, tylko to chciałam powiedzieć i nic więcej.
A że nasze forum powstało po to, byśmy mogli wymieniać się opiniami i radzić sobie nawzajem, to napisałam (całkiem bezinteresownie) jakie refkelsje budzi we mnie miescowość , o którą wyputuje w tym temacie Avensis...

A argument o braku plaż na Hvarze pozwolę sobie odbić ripostą, że jeśli my tu plaż nie mamy, to znaczy (w myśl tego co mówisz), że po sąsiedzku na Braču jest tylko ta jedna (o niewielkiej powierzchni); bo resztę plaż macie taką jak i my tutaj.
Sam Bol to oferta dla zgoła innego typu turysty niż ten, jakiego przyciąga wyspa Hvar.

A Starogradski zaliv ....
nie wydaje mi się szczególnie intersujący. Blednie w porównaniu z wieloma innymi walorami Hvaru. Ale miło, że zauważyłeś.

Pozdrawiam sąsiada Bračanina i chwalę stronkę www, bo zrobiona z rozmachem.
P.S. Bogusławie,nie martw się, jestem pewna, że Twoje apartamenty zapełnią się po brzegi, bez względu na to, czy Avensis się zdecyduje, czy też nie.

sąsiadka z wioski z widokiem na Vidową górę
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 16.03.2008 15:44

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Oj, sąsiedzie, zazdrosna nie jestem wcale. A już z całą pewnością nie o plaże. Wręcz przeciwnie. Oczywiście każdy lubi co innego.. Ja tam nie przepadam za kolektywnym smażeniem się głowa przy głowie. A Bol to do siebie ma. Nie zaprzeczysz chyba?

Brač ma setki urokliwych miejsc, ale Bol i Zlatni Rat moim zdaniem z całą pewnością do nich nie należą
Ciekawe, na którą należy nastawić sobie budzik, by zdażyć jeszcze zająć sobie ręcznikim miejsce na plaży...
Po prostu zawsze wydawało mi się, że kiedy ktoś wyjeżdza na wakacje z zatłoczonego miasta, to nie chciałby odpoczywać w atmosferze "ul. Marszałkowskiej". Wystarczy parę kilometrów w bok od Bola i już jest fajnie, tylko to chciałam powiedzieć i nic więcej.
A że nasze forum powstało po to, byśmy mogli wymieniać się opiniami i radzić sobie nawzajem, to napisałam (całkiem bezinteresownie) jakie refkelsje budzi we mnie miescowość , o którą wyputuje w tym temacie Avensis...

A argument o braku plaż na Hvarze pozwolę sobie odbić ripostą, że jeśli my tu plaż nie mamy, to znaczy (w myśl tego co mówisz), że po sąsiedzku na Braču jest tylko ta jedna (o niewielkiej powierzchni); bo resztę plaż macie taką jak i my tutaj.
Sam Bol to oferta dla zgoła innego typu turysty niż ten, jakiego przyciąga wyspa Hvar.

A Starogradski zaliv ....
nie wydaje mi się szczególnie intersujący. Blednie w porównaniu z wieloma innymi walorami Hvaru. Ale miło, że zauważyłeś.

Pozdrawiam sąsiada Bračanina i chwalę stronkę www, bo zrobiona z rozmachem.
P.S. Bogusławie,nie martw się, jestem pewna, że Twoje apartamenty zapełnią się po brzegi, bez względu na to, czy Avensis się zdecyduje, czy też nie.

sąsiadka z wioski z widokiem na Vidową górę

Reklama dźwignią handlu bardzo chętnie odwiedzilibyśmy twoje strony, bo jeszcze tam nie byliśmy będzie nas 15 osób w tym 7 dzieci w wieku 6/11 lat czy masz dla nas jakiś apartamencik w woli ścisłości to 4 apartamenty na 12/14 dni w okresie od 30 czerwca. Pozdrawiam. Artur
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 17.03.2008 13:25

Bogusław Marinković napisał(a):Zapraszam do nas - są jeszcze wolne miejsca. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Widzę, że mieszkańcy Starog Gradą są nieco zazdrośni o tę piękną plażę. No cóś - na Hvarze plaż nie macie ale piękną zatokę Starigradzką owszem- i tylko tyle.

Bardzo chetnie odwiedzimy Was napisałem juz maila i mysle ze dojdziemy do porozumienia co do ceny oraz terminu. Planujemy pobyt na poczatku czerwca.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje