Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Start był o 11, a temperatura w cieniu była około 25 stopni. Trochę zatem było za ciepło. A życiówkę i tak zrobiłem , ale że zeszłoroczna nie była zbyt rewelacyjna, to nie jest to jakiś niewiarygodny wyczyn. W sumie każdy udział w zawodach mnie cieszy, więc nie ma na co narzekać .
Ale pomyśl Tomku o górach w październiku kolejny BUT
A przy okazji się pochwalę dwóch kumpli biegowych z miejscowej wiejskiej ekipy zrobiło własnie GLÓWNY SZLAK BESKIDZKI- 570 kilometrów w 11 dni właśnie dotarli do domu Znam takich co udało im się go pokonać w chyba 6 dni ale to Mistrzowie
Hej hej! Dawno nie pisałam, bo z braku czasu prawie do netu nie zaglądam. Teraz siedzę jeszcze w Poznaniu i wyklepuję ścieżki od Malty w kierunku Swarzędza. Wreszcie mam płasko aczkolwiek i podbiegi jest gdzie poćwiczyć. Szkoda tylko że w weekendy kiedy są jakieś zawody to pracuję.... Ale starty nadrobię jesienią a teraz spokojnie utrzymuję się w rytmie treningowym. Zaraz lecę pobiegać - może ktoś tutejszy chętny ?
meeg napisał(a):Hej hej!... może ktoś tutejszy chętny ?
Cześć. Ja jestem poznaniak lewobrzeżny i do tego w dni wolne nie ma mnie w Poznaniu. A w tygodniu rankami biegam nad Rusałką do Strzeszyna i czasami dalej. 12-18km Super trasa Auto najlepiej zostawić na Botanicznej.