Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bieganie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 04.06.2016 14:17

KarKoz napisał(a):Dziwne... połowy niby są równe a pierwszą przebiegłem w 29min, druga zajęła mi 36min

Fajne masz tereny do biegania i w miarę równo a jak jeszcze blisko zamieszkania to tylko biegać:)
KarKoz
Cromaniak

Postnapisał(a) KarKoz » 04.06.2016 14:55

max21 napisał(a):
KarKoz napisał(a):Dziwne... połowy niby są równe a pierwszą przebiegłem w 29min, druga zajęła mi 36min

Fajne masz tereny do biegania i w miarę równo a jak jeszcze blisko zamieszkania to tylko biegać:)

Ano jest gdzie biegać tylko z chęciami/siłami trochę gorzej :? Zarówno asfalt jak i teren co kto chce. Przy ładnej pogodzie ludzi zatrzęsienie - spacerowicze, rowerzyści, biegacze, rowerzyści itp. :papa:
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 04.06.2016 15:33

KarKoz napisał(a):
max21 napisał(a):Ano jest gdzie biegać tylko z chęciami/siłami trochę gorzej :? Zarówno asfalt jak i teren co kto chce. Przy ładnej pogodzie ludzi zatrzęsienie - spacerowicze, rowerzyści, biegacze, rowerzyści itp. :papa:

To dobrze że nikt nikomu nie wchodzi w drogę ,bo w Bielsku- Białej była ścieżka dla biegaczy , rowerzystów, spacerowiczów, a że tego było mało to położyli dodatkowy pasek asfaltu żeby mogli swobodnie rolkarze jeździć.
Takim sposobem każdy ma co chce, ale i tak nie wszyscy zwracają uwagę po jakiej ścieżce się poruszają.

Pozdrawiam.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 04.06.2016 20:01

max21 napisał(a):To dobrze że nikt nikomu nie wchodzi w drogę ,bo w Bielsku- Białej była ścieżka dla biegaczy , rowerzystów, spacerowiczów, a że tego było mało to położyli dodatkowy pasek asfaltu żeby mogli swobodnie rolkarze jeździć.
Takim sposobem każdy ma co chce, ale i tak nie wszyscy zwracają uwagę po jakiej ścieżce się poruszają.

Pozdrawiam.

Piszesz o lotnisku??? Do biegania tam jest trawa obok ścieżki :) Uciekaj z twardego :)
A jak musisz po asfalcie - to biegusiem koło Strusia na dół do kamienicy albo Łowiecką do Zapory :)
Tam nie ma tłumów - a jakie fajne z górki i pod górkę ;)
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 04.06.2016 23:07

Bea.ta napisał(a):Piszesz o lotnisku??? Do biegania tam jest trawa obok ścieżki :) Uciekaj z twardego :)
A jak musisz po asfalcie - to biegusiem koło Strusia na dół do kamienicy albo Łowiecką do Zapory :)
Tam nie ma tłumów - a jakie fajne z górki i pod górkę ;)

Dokładnie chodziło mi o lotnisko :)
Też się z Tobą zgadzam że należy uciekać z asfaltu i wiem coś na ten temat po moich stawach kolanowych.
Trochę daleko mam do takich terenów i pozostaje mi asfalt albo wyprawa autem poza miasto żeby pobiegać.
Tu gdzie biegam mam trochę pod górkę i z górki :)
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 05.06.2016 18:31

max21 napisał(a):Trochę daleko mam do takich terenów i pozostaje mi asfalt albo wyprawa autem poza miasto żeby pobiegać.

I to jest plus mieszkania na "wsi" :)

max21 napisał(a):Tu gdzie biegam mam trochę pod górkę i z górki :)

No to masz idealnie :)
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 05.06.2016 20:28

Bea.ta napisał(a):I to jest plus mieszkania na "wsi" :)

Ha ha ha jaka wioska jak to samo centrum miasta i nie dość że ta górka to Ty mnie jeszcze dołujesz zamiast mobilizować ??? :D
Ja się tak nie bawię i chyba się podam do dymisji. :papa:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 05.06.2016 20:35

max21 napisał(a):
Bea.ta napisał(a):I to jest plus mieszkania na "wsi" :)

Ha ha ha jaka wioska jak to samo centrum miasta i nie dość że ta górka to Ty mnie jeszcze dołujesz zamiast mobilizować ??? :D
Ja się tak nie bawię i chyba się podam do dymisji. :papa:

Czytanie ze zrozumieniem - ja mieszkam na terenach zielonych rzut beretką od lasu :)
poł życia mieszkałam w centrum i dziękuję za te przyjemności :)
A co do górki to bierz na klatę, nie jojc :)
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 05.06.2016 20:55

Bea.ta napisał(a):A co do górki to bierz na klatę, nie jojc :)

Piszesz jak mój kapral w wojsku.
Ja wiem co to znaczy być twardy tylko chodzi mi oto że inaczej się biega pod górkę i z górki niż po równym.
To najlepiej chyba TY wiesz :)
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 05.06.2016 20:57

max21 napisał(a):Piszesz jak mój kapral w wojsku.
Ja wiem co to znaczy być twardy tylko chodzi mi oto że inaczej się biega pod górkę i z górki niż po równym.

No coś o tym wiem ;)
a za kaprala dziękuje ;)
max21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) max21 » 05.06.2016 21:48

Bea.ta napisał(a):

No coś o tym wiem ;)
a za kaprala dziękuje ;)

Pozdrawiam

Zbyszek :papa:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 06.06.2016 09:24

Bea.ta napisał(a):

No coś o tym wiem ;)
a za kaprala dziękuje ;)

Cię wyczuł :mrgreen:
longtom
Weteran

Postnapisał(a) longtom » 06.06.2016 12:40

Nefer napisał(a):Czas 52:42 :wink: i powiem szczerze, że jestem zadowolony.

Całkiem słusznie.
Gratki :!: :wink:
Nefer
Koneser

Postnapisał(a) Nefer » 06.06.2016 20:01

longtom napisał(a):
Nefer napisał(a):Czas 52:42 :wink: i powiem szczerze, że jestem zadowolony.

Całkiem słusznie.
Gratki :!: :wink:

Dzięki :) . Netto nawet było jeszcze 9 sekund szybciej, ale nie ma to znaczenia. :wink:

W lipcu chcę wystartować w Biegu Powstania Warszawskiego, mam nadzieję, że uda się zapisać. Zawsze jest tam dużo chętnych.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 06.06.2016 20:07

bluesman napisał(a):Cię wyczuł :mrgreen:

Cicho :)
bo się wyda :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone