KarKoz napisał(a):Dziwne... połowy niby są równe a pierwszą przebiegłem w 29min, druga zajęła mi 36min
Fajne masz tereny do biegania i w miarę równo a jak jeszcze blisko zamieszkania to tylko biegać:)
.png)
max21 napisał(a):KarKoz napisał(a):Dziwne... połowy niby są równe a pierwszą przebiegłem w 29min, druga zajęła mi 36min
Fajne masz tereny do biegania i w miarę równo a jak jeszcze blisko zamieszkania to tylko biegać:)

.png)
KarKoz napisał(a):max21 napisał(a):Ano jest gdzie biegać tylko z chęciami/siłami trochę gorzejZarówno asfalt jak i teren co kto chce. Przy ładnej pogodzie ludzi zatrzęsienie - spacerowicze, rowerzyści, biegacze, rowerzyści itp.
.png)
max21 napisał(a):To dobrze że nikt nikomu nie wchodzi w drogę ,bo w Bielsku- Białej była ścieżka dla biegaczy , rowerzystów, spacerowiczów, a że tego było mało to położyli dodatkowy pasek asfaltu żeby mogli swobodnie rolkarze jeździć.
Takim sposobem każdy ma co chce, ale i tak nie wszyscy zwracają uwagę po jakiej ścieżce się poruszają.
Pozdrawiam.
.png)
Bea.ta napisał(a):Piszesz o lotnisku??? Do biegania tam jest trawa obok ścieżkiUciekaj z twardego
![]()
A jak musisz po asfalcie - to biegusiem koło Strusia na dół do kamienicy albo Łowiecką do Zapory![]()
Tam nie ma tłumów - a jakie fajne z górki i pod górkę
.png)
max21 napisał(a):Bea.ta napisał(a):I to jest plus mieszkania na "wsi"
Ha ha ha jaka wioska jak to samo centrum miasta i nie dość że ta górka to Ty mnie jeszcze dołujesz zamiast mobilizować ???![]()
Ja się tak nie bawię i chyba się podam do dymisji.
.png)
Bea.ta napisał(a):max21 napisał(a):Piszesz jak mój kapral w wojsku.
Ja wiem co to znaczy być twardy tylko chodzi mi oto że inaczej się biega pod górkę i z górki niż po równym.
To najlepiej chyba TY wiesz
No coś o tym wiem![]()
a za kaprala dziękuje

.png)
Bea.ta napisał(a):max21 napisał(a):Piszesz jak mój kapral w wojsku.
Ja wiem co to znaczy być twardy tylko chodzi mi oto że inaczej się biega pod górkę i z górki niż po równym.
To najlepiej chyba TY wiesz
No coś o tym wiem![]()
a za kaprala dziękuje
.png)
longtom napisał(a):Nefer napisał(a):Czas 52:42i powiem szczerze, że jestem zadowolony.
Całkiem słusznie.
Gratki![]()