Grzesiek z ekipą rusza w Dolomity w sobotę. Noclegi jak zawsze
Przyjemnego szusowania i podziwiania wiodoków

.png)

.png)
piekara114 napisał(a):Tu też z przyjemnością będę zaglądała, bo jak wiesz jak m plan...
Malen napisał(a):Narty poza granicami naszego kraju bardzo mnie ciekawią i kuszą od dawna. Tylko odwagi brak, bo umiejętności marne Moje oczywiście, bo rodzinka śmiga, aż miło.
Malen napisał(a):Jaka cena takiego karnetu?
piekara114 napisał(a):.. u mnie z kondycją kiepsko....
maslinka napisał(a):Przyjemnych szusów i dużo słoneczka!
Bratwojciech napisał(a):Zasiadam i już nadrabiam lekturę
dangol napisał(a):Zaglądamy z ciekawością, jak tam sytuacja śniegowa na nartostradach i poza nimi.
dangol napisał(a):Grzesiek z ekipą rusza w Dolomity w sobotę.
.png)
.png)
.png)
aga_stella napisał(a):Złóż wyrazy uznania mężowi i bawcie się dobrze.
maslinka napisał(a):Jeżeli ostatni dzień chcecie jeździć w innym ośrodku, to patrząc na ceny, bardziej opłacałby się Wam sześciodniowy karnet Dolomiti Superski.
.png)
marze_na napisał(a):maslinka napisał(a):Jeżeli ostatni dzień chcecie jeździć w innym ośrodku, to patrząc na ceny, bardziej opłacałby się Wam sześciodniowy karnet Dolomiti Superski.
Zapłacimy 232 + 53. W kieszeni zostanie w sumie 40 euro czyli np. 5 razy pizza albo 10 bombardino.
.png)
piekara114 napisał(a):To prawie jak u mnie... u mnie z kondycją kiepsko....
.png)
maslinka napisał(a):W takiej sytuacji warto! Zwłaszcza to bombardino
Malen napisał(a): mam jakieś lęki. Jeśli stok jest dobrze przygotowany, to sobie radzę, ale na lodzie- masakra.
.png)

.png)

.png)
piotrf napisał(a):Wspaniałości , nawet przestarzała infrastruktura nie przeszkadzałaby mi![]()
.png)
.png)
maxredaktor napisał(a):Przepięknie. Normalnie przepięknie.
maxredaktor napisał(a):PS. Co to jest bombardino?

.png)

.