W Mediolanie nie byłam, ale wierzę Ci na słowo, że tamta katedra jest piękna. Może kiedyś przekonam się o tym osobiście.Nefer napisał(a):Sagrada robi wrażenie, to fakt.
Chociaż mnie bardziej chyba zachwyciła katedra w Mediolanie (oczywiście wiem, że to budowle powstałe w innych czasach i być może trudno jej porównywać).
No, no, no, super. Czy można gdzieś w internecie usłyszeć ten chór.Kapitańska Baba napisał(a):"megidh"]
Lubię takie niespodzianki, ale nam się niestety żaden koncert nie trafił.
Nie wiem czy mnie pamięć nie myli, ale Ty chyba zawodowo masz coś wspólnego z muzyką ?.
Pamięć Cię nie myliTrzeci rok jestem etatową artystką chóru Opery Lubelskiej. Właśnie czekają mnie dwa ostatnie dni pracy z genialnym reżyserem Wojciechem Adamczykiem (znanym choćby z tego, ze reżyserował Ranczo
). W najbliższą sobotę i niedzielę na naszej lubelskiej scenie będzie można zobaczyć efekty wspólnej pracy pod kierownictwem Pana Wojciecha - operę Don Giovani Mozarta
![]()
A serial "Ranczo" bardzo lubię.
Bardzo się cieszę, że Ci się podobają.Kapitańska Baba napisał(a):Każde Twoje zdjęcie z Sagrady to arcydzieło

.png)
Trzeci rok jestem etatową artystką chóru Opery Lubelskiej. Właśnie czekają mnie dwa ostatnie dni pracy z genialnym reżyserem Wojciechem Adamczykiem (znanym choćby z tego, ze reżyserował Ranczo
.png)
.png)

.png)
.
Ty to masz pamięć